Konyaspor Zorlu Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Konyaspor Zorlu Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor
Konyaspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe karşılaşmasının mesaine yaptığı antrenmanla devam etti. Yeşil-beyazlılar, cuma günkü antrenman sonrasında ise İstanbul’a gidecek

6 Şubat Pazartesi günü oynanması gereken, ancak ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle ertelenen 23. hafta mücadelesinde cumartesi günü Fenerbahçe’ye konuk olacak Konyaspor gerçekleştirdiği idmanla hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Pazartesi günü tek antrenman yapan, dün ise depremzedelere yardım amacıyla TFF 2. Lig takımlarından Afyonspor ile Konya’da dostluk maçında karşılaşan Anadolu Kartalı, Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve pas çalışmasıydı. Isınma koşuları, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam eden antrenman, pas ve şut çalışması ile tamamlandı.

Yeşil-beyazlılar hazırlıklarına bugünde devam edecek ve cuma günkü çalışma sonrası özel uçakla İstanbul’a giderek kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.