Konyaspor’a Coşkulu Karşılama

Konyaspor’a Coşkulu Karşılama
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük’e 5-4 yenilerek kupaya veda eden Konyaspor’u İstanbul dönüşünde taraftarlar havalimanında büyük bir coşku içinde karşıladı

ZİRAAT Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük’e 5-4 yenilerek kupaya veda eden Konyaspor’u İstanbul dönüşünde taraftarlar havalimanında büyük bir coşku içinde karşıladı.

Konyaspor kafilesinin Konya’ya gelişinden saatler öncesinde Konya Havalimanı'nda toplanan yüzlerce yeşil-beyazlı taraftar, burada tezahürat yaptı.

Taraftarlar, daha sonra THY'ye ait uçakla gelen takımlarını karşılayarak, futbolculara moral verdi. Konyaspor teknik heyeti ve futbolcular yoğun güvenlik önlemleri altında takım otobüsüne güçlükle binerek Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'ne hareket etti.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ise havalimanında taraftarlara seslenerek, “Büyük Konyaspor'umuzun büyük taraftarı. Ayağınıza sağlık. Bu taraftar her şeyin en güzeline layık. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Futbolcularımız, çok kötü hava şartları altında 120 dakika o formanın hakkını verdiler, vermeye de devam edecekler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.