Konyaspor’da 3 Oyuncuyla Yollar Ayrıldı!

Konyaspor’da 3 Oyuncuyla Yollar Ayrıldı!
TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilk yarıyı 18 puanda tamamlayan 1922 Konyaspor, istenilen performansı alamadığı 3 oyuncuyla yollarını ayırdı.

İlk yarıyı istediği noktada bitiremeyen yeşil-beyazlılarda, Buğra Çolak, İsmail Can Çavuşluk ve İsmail Cem Kara ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Yavru Kartal, daha önce de Ali Karakaya’nın sözleşmesini feshetmişti. Konya temsilcisinde ikinci yarı hazırlıkları ise sürüyor.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "1922 Konyaspor'umuzun futbolcularından Buğra Çolak, İsmail Can Çavuşluk ve İsmail Cem Kara ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri feshedilmiştir. Takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür eder, kariyerlerinin devamında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. Yeşil-beyazlı temsilcimizde, daha önce Ali Karakaya ile de yollarını ayırmıştı.

ÖTE yandan TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilk devreyi 18 puanla 13. sırada tamamlayan 1922 Konyaspor, ikinci yarı hazırlıklarına devam ederken, bir yandan da transferler çalışmaları için temaslar sürüyor. Yavru Kartal günde yaptığı çift antrenmanla ikinci devre hazırlıklarını yoğun tempoda gerçekleştiriyor. 1922 Konyaspor hazırlıklarının ilk bölümünü tamamladıktan sonra şartların oluşması halinde ikinci etap çalışmalarını Antalya’da yapmayı planlıyor.

Ayrıca sezonun ikinci yarısında korkulu rüya görmek istemeyen yeşil-beyazlı ekipte bir yandan da transferler bekleniyor. Maddi anlamda Konyaspor’dan gelecek yanıtı bekleyen Yavru Kartal, kadrosuna 4 tecrübeli oyuncuyu katmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.