Konyaspor’da 6 sezondur forma giyen Ali Turan’ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı

Konyaspor’da 6 sezondur forma giyen Ali Turan’ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı
Atiker Konyaspor’da ve aralıksız 6 sezondur Yeşil Beyazlı takımın formasını başarıyla giyen tecrübeli oyuncu Ali Turan, attığı imza ile sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

2012-2013 sezonunda Atiker Konyaspor’a transfer olan ve aralıksız 6 sezondur Yeşil Beyazlı takımın formasını başarıyla giyen tecrübeli oyuncu Ali Turan, attığı imza ile sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu basın toplantı odasında düzenlenen imza töreninde Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ve oyuncu Ali Turan hazır bulundu.

Baydar, “Bir çok antrenör geldi geçti ama o hep hırsı, inatçılığı, çalışkanlığı ve beyefendi kişiliğiyle kulübümüze büyük katkılar sağladı. Ali Turan ile bugün sözleşme yeniliyoruz ve 2020’ye kadar yeşil beyazlı camia için formasını terletmesini istiyoruz. Kendisine bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler ve üstün başarılar için teşekkür ediyor, aynı şekilde 2020 ye kadar performansını sürdürmesini diliyoruz. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 Ali Turan ise konuşmasına “Şu an futbola ilk kez başlıyormuş gibi heyecanlıyım” diyerek başladı.

Turan, “2012’de Konyaspor’a geldim ve altı yıldır da Konyaspor’dayım. Burada çok güzel başarılar elde ettik. Geçmişe baktığımızda buraya geldiğimde 1.Lig’deydik. Açıkçası da hem maddi hem de manevi anlamda çok zor bir dönemden geçtik” dedi.

“Kulübe icraların geldiği ve zor günlerin yaşandığı dönemde büyük bir başarı göstererek Süper Lig’e çıktık” diyen Turan, Süper Lig’e çıktıktan sonraki dönemlerde de güzel başarılar yakaladıklarını kaydetti.

Turan, şöyle devam etti:

“Tarihinde ilk defa Avrupa Ligi’ne katılmış bir Konyaspor, ligi üçüncü sırada bitirmiş bir Konyaspor, 66 puan toplamış bir Konyaspor. Sonraki sezon yine Türkiye Kupası’nı almış bir Konyaspor tarihinde ilk defa, yine kupayı aldıktan sonra UEFA Avrupa Ligi’ne direk katılma hakkını elde etmiş bir Konyaspor ve son olarak da Süper Kupa’yı alarak bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Baktığımızda dolu dolu başarılar yakaladık. Tabi bunlar dışardan kolay görünüyor ama maalesef öyle değil. Bunu biz takım olarak elde ettik. Bunun temeli 1.Lig’deyken attığımız başarıdan geliyor. Çünkü baktığımızda gerçekten arkadaşlığın çok büyük bir önemi var. Çok büyük bir aileyiz biz bu aileyi de hiçbir zaman bozmadık hem takım içinde hem dışarda. Hem taraftarımız, hem yönetimimiz hem saha içinde arkadaşlarımız hem de hocalarımız gerçekten çok büyük başarılar elde ettik dediğim gibi kolay değildi bu. Baktığımızda altı yılda dolu dolu bir şeyler yaşadım. Hepsinde de çok büyük gururluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum özellikle Başkanımız Fatih Yılmaz’a, yönetim kurulumuza. Ben de bu ailenin bir parçası olduğum için gururlu ve onurluyum. Bugün de sözleşmemi iki yıl daha uzatıyoruz. Futbolda istikrar çok önemli ben de bu istikrarı yakaladığım için çok mutluyum. Çünkü bu kolay bir şey değil dile kolay 6 yıldır Konyaspor’dayım. İlk defa bu kadar uzun zamandır bir takımda Konyaspor’da forma giyiyorum. Bu benim için onur verici. Çok büyük başarılara imza attık buna da devam edeceğiz. Tekrar söylüyorum bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutlu ve onurluyum…”

Konuşmaların ardından tecrübeli oyuncumuz Ali Turan, attığı imza ile sezon sonu bitecek sözleşmesini 2019-2020  sezonu sonuna kadar 2 yıl daha uzatmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.