Konyaspor’da 9 Ayrılık Birden Yaşandı!

Konyaspor’da 9 Ayrılık Birden Yaşandı!
Konyaspor dün akşam Teknik Direktör Ali Çamdalı’yla sözleşme imzalarken, bugün ise 9 futbolcuyla yolların ayrıldığı haberleri arka arkaya geldi.

Konyaspor dün akşam Teknik Direktör Ali Çamdalı’yla sözleşme imzalarken, bugün ise 9 futbolcuyla yolların ayrıldığı haberleri arka arkaya geldi.

Konyaspor'da 9 ayrılık birden yaşandı. Yeşil-beyazlı kulüp, sözleşmeleri sona eren Kahraman Demirtaş, Cebrail Karayel, Muhammed Demir, Anderson Niangbo, Teenage Hadebe, Valon Ethemi, Alexandru Cıcaldau ve Ahmet Oğuz ile yolları ayrıldı. Takımın kaptanı Soner Dikmen de sosyal medya paylaşımı ile Konyaspor'a veda ettiğini duyurdu.

Konyaspor Kulübü ayrılıkları şöyle duyurdu:

“Teşekkürler Anderson Nıangbo!”

Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Anderson Niangbo'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

“Teşekkürler Kahraman Demirtaş!”

“Futbolcumuz Kahraman Demirtaş'ın sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Kahraman'a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

“Teşekkürler Cebrail Karayel!”

“Futbolcumuz Cebrail Karayel'in sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Cebrail'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

“Teşekkürler Muhammet Demir!”

“Futbolcumuz Muhammet Demir'in sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Muhammet'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

“Teşekkürler Soner Dikmen!”

“Futbolcumuz Soner Dikmen'in sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze üç sezon hizmet eden kaptanımız Soner'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

“Soner Dikmen de Veda Etti”

Soner Dikmen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Konyaspor'a veda etti. Dikmen paylaşımında, "Futbol sahasında herşey istediğiniz gibi olmaz bazen. Yeşil beyaz formayı giydiğim 115 karşılaşmada tüm gayretimi ve mücadelemi sahaya yansıtmaya çalıştım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

“Teşekkürler Teenage Hadebe!”

“Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Teenage Hadebe'ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

“Teşekkürler Valon Ethemi!”

“Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında geçici transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Valon Ethemi’ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

“Teşekkürler Alexandru Cıcaldau!”

“Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu öncesi geçici transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Alexandru Cicâldău'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

“Teşekkürler Ahmet Oğuz!”

“Futbolcumuz Ahmet Oğuz'un sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Ahmet'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.