Konyaspor’da 9 İmza, 3 Ayrılık!

Konyaspor’da 9 İmza, 3 Ayrılık!
Devre arası transfer dönemini kadrosunu güçlendirmek adına hareketli geçiren Konyaspor, bu dönemde 9 futbolcuyu kadrosuna katarken, 3 isimle de yollarını ayırdı.

Konyaspor, devre arası transfer dönemi kadrosunu güçlendirme adına oldukça hareketli geçirdi.

Pazartesi günü sona erecek ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Konyaspor’da Jesse Sekidika’nın imzasıyla birlikte transfer döneminin noktalandığı belirtildi.

Yeşil-beyazlılar son anda sürpriz bir transfer gerçekleştirmezse transfer dönemini tamamlamış olacak. En hareketli ara transfer dönemini yaşayan Anadolu Kartal’ı 9 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı bu dönemde kadrosuna; Amar Rahmanovic, İsmael Diamonde, Zymer Bytyqi, Jesse Sekidika, Barış Yardımcı, İsmail Güven, Doğan Can Gölpek, Emre Kartal ve Ertuğrul Tekşen’i dahil etti. Bu futbolculardan Ertuğrul ve Emre ise 1922 Konyaspor’a kiralandı.

Konyaspor, Paolo Hurtado, Uğur Demirok ve Ömer Ali Şahiner ile ise yollarını ayırdı. Kadrosunda 17 yabancı futbolcusu bulunan Konyaspor’da Göztepe maçında sakatlanan ve büyük ölçüde sezonu kapatan Marin Ancic ise ligin ikinci yarısında listeden çıkartılacak

 

 

 

 

(Yeni Meram)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.