Konyaspor’da Forvette Rota Değişti!

Konyaspor’da Forvette Rota Değişti!
Konyaspor, Avrupa’da forma giyen forvet ile ücret konusunda anlaşma sağlayamadı. Oyuncunun kulübüyle anlaşılmasına karşın, kendisiyle maaş konusunda orta yol bulunamadı. Bu gelişme üzerine rota yine Avrupa’da oynayan bir futbolcuya çevrildi.

Konyaspor’da forvet bölgesine yapılacak takviye konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Avrupa, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda sıkıntı yaşamamak adına her bölgeye takviye yapan ve bu doğrultuda kadroya üçüncü bir forvet kazandırmak isteyen yeşil-beyazlı transfer komitesi, Avrupa’da forma giyen bir golcüyü gündemine almıştı.

BATE Borisov ile oynanan ilk maç öncesinde futbolcunun kulübüyle transfer konusunda el sıkışan Konyaspor yönetimi, önceki gün futbolcunun menajeriyle masaya oturdu.

Alınan bilgiye göre, taraflar arasında yapılan görüşmede ücret konusunda anlaşma sağlanamadığı ve bu transferin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Anadolu Kartalı, forvet konusunda rotayı başka bir isme çevirdi.

Yeşil-beyazlıların yine Avrupa’da oynayan bir futbolcu ile dirsek teması kurduğu ve henüz görüşmelerin yeni başlaması nedeniyle bu sürecin önümüzdeki hafta başını bulabileceği ifade edildi.

Yeşil-beyazlıların adı açıklanmayan forvet ile anlaşması durumunda, kiralık olarak kadroya katacağı da gelen bilgiler arasında. Ayrıca ismi sık sık Konyaspor ile anılan ve bonservisi elinden olan forvet Keita Balde’nin yeşil-beyazlı ekibin gündeminde olmadığı belirtildi.

Öte yandan kadroda düşünülmeyen M’Poku’nun yurt dışından bir takımla görüştüğü, Barış Yardımcı için ise teklif gelmesinin beklendiği öğrenildi. Amilton’un durumunun da önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.