Konyaspor’da Galatasaray Mesaisi

Konyaspor’da Galatasaray Mesaisi
Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına günde iki antrenmanla devam etti.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını günde iki idmanla sürdürdü.

Günün ilk antrenmanında kuvvet çalışan yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci idmanı ile Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken; çabukluk çalışması ve 4’e 2 top kapma çalışması ile devam etti.

Topla oyun ile süren antrenman, gruplar halinde yapılan turnuva maçları ile sona erdi. 2023 yılının son turnuva galibi Yeşil Takım oldu.

Yeşil-beyazlı teknik heyet, cuma gününden itibaren takıma 3 günlük izin verecek. Yılbaşı tatilinin ardından Konyaspor 1 Ocak Pazartesi günü yeniden Kayacık Tesisleri’nde toplanacak ve Galatasaray maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Galatasaray-Konyaspor mücadelesi 7 Ocak Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.