Konyaspor’da Giresunspor Mesaisi

Konyaspor’da Giresunspor Mesaisi
Yeşil-beyazlı ekip, Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip, Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Cumartesi günü 3 günlük izine ayrılan Konyaspor dün Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplandı. Yeşil-beyazlılar, teknik patron Aleksandar Stanojevic yönetiminde yaptığı idmanla Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sabah saatlerinde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcular, sonrasında dörderli ve beşerli grup halinde iki yarı sahada çift kale maç oynadı.

Günün ikinci antrenmanını ise akşam saatlerinde yapan Konyaspor, hafta sonuna kadar hazırlıklarını sürdürecek.

Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcide yeni transferler Metehan Mert, Alejandro Pozuelo, Marlos Morenos ve Mahir Emiri de takımla ilk idmanına çıktı.

Konyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan ilk açıklamaya göre deprem nedeniyle verilen ara sonrası ilk maçına 17-18-19 Şubat tarihlerinde çıkacaktı. Ancak TFF, bu kararında ikinci kez değişikliğe gitti ve Süper Lig ile 1. Lig’in 3-4 Mart tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla yeniden başlayacağını duyurdu. Alınan bu karar doğrultusunda yeşil-beyazlı temsilcimiz, ara sonrası ilk maçını sahasında Giresunspor ile oynayacak.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.