Konyaspor’da Golleri Yabancılar Attı!

Konyaspor’da Golleri Yabancılar Attı!
Süper Lig’de oynadığı 14 maçta 16 kez gol sevinci yaşayan Konyaspor’da, bu gollerin 11’ini yabancı futbolcular atarken, yerli isimlerden sadece Muhammet Demir gol sevinci yaşadı. Bir golü ise rakip oyuncu kendi kalesine attı.

Süper Lig’de ilk 14 haftayı 24 puanla dördüncü sırada tamamlayan Konyaspor’da, geride kalan maçlarda gollerin çoğunluğu yabancı futbolculardan geldi.

Süper Lig’de 14 hafta geride kalırken, yeşil-beyazlı temsilcimiz rakip fileleri 16 kez havalandırdı. Bu gollerin 11’i yabancı oyuncular kaydederken, yabancı isimler arasında skora en çok katkıyı ise 4 golle Mame Diouf sağladı.

Kayserispor zaferiyle ligde 5 maçlık kazanamama serisini sonlandıran Anadolu Kartalı’nda yabancı futbolcular golleriyle önemli katkılar verdi. Konyaspor’da, yerli oyunculardan sadece Muhammet Demir skora katkı yaparken, yabancı oyunculardan ise 5 isim gol katkısı sağladı.

YABANCI ve yerli futbolcular arasında yeşil-beyazlı takımın en çok gol atan oyuncusu 4’er golle Mame Diouf ve Muhammet Demir oldu. Konyaspor’da; Francisco Calvo, Guilherme Sitya ve Endri Çekiçi 2’şer golle ağları havalandırırken, orta saha Bruno Paz ise 1 kez gol sevinci yaşadı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu sezon şu ana kadar yerli futbolculardan sadece forvet Muhammet Demir’den gol katkısı aldı. Tecrübeli forvet, 4 golle takımdaki yerli isimler arasında zirvede yer alıyor. Konyaspor’un bir golünü ise rakip takım oyuncusu kendi kalesine attı. Anadolu Kartalı’nda yerli oyunculardan skora katkı veren bir diğer isim ise 2 asistle Ahmet Oğuz ve 1 asistle Soner Dikmen oldu.

ÖTE yandan Süper Lig’in 14. haftasında Kayserispor’u 2 golle mağlup eden Arabam.com Konyaspor, deplasmanda 4 maçlık kazanamama serisini de bitirdi. Süper Lig’de dış sahadaki son maçında Kayserispor’u 2-1’lik skorla deviren yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında kazanarak dış sahadaki 3 puan özlemine son verdi. Ligde 5 maç sonra 3 puanla tanışan Anadolu Kartalı, rakip sahada 4 maç sonra galip geldi. Yeşil-beyazlılar, Kayserispor galibiyetinden önce deplasmandaki son 4 maçta Antalyaspor (1-1), Adana Demirspor (1-1) ve Trabzonspor (2-2) berabere kalırken, Galatasaray karşılaşmasında ise 1-0’lık skorla mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.