Konyaspor’da Gözler Forvet Transferinde!

Konyaspor’da Gözler Forvet Transferinde!
Konyaspor, sol kanat Valon Ethemi transferinin ardından sağ kanata da takviye yaptı. Anadolu Kartalı, İstanbulsporlu Alessane Ndao’yu renklerine bağlarken, sırada ise forvete yapılacak transfere geldi.

Süper Lig’de düşme hattında yer alan ve bu durumdan bir an önce kurtulmak isteyen Tümosan Konyaspor’da takviyeler art arda geliyor. Hafta ortasında İstanbulspor’dan sol kanat Valon Ethemi ile satın alma opsiyonu yeşil-beyazlı kulüpte olmak üzere sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalayan Anadolu Kartalı, sağ kanata da önemli bir takviye yaptı. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, önceki gün gittiği İstanbul’da hem forvet hem kanat hem de diğer mevkiler için temaslarda bulundu. Yapılan temasların ardından yeşil-beyazlılar, yine İstanbulspor’da forma giyen sağ kanat Alessane Ndao ile sağlık kontrollerinin ardından kendisini 2.5 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

2023-2024 sezonunun başında Al- Ahli'den bedelsiz olarak İstanbulspor'a katılan Ndao, bu sezon ligde 20, kupada ise 1 maça çıktı. Ligde 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen oyuncu kupada gol katkısı yapamadı. Konyaspor’da kanat transferlerinin tamamlanmasının ardından gözler forvet transferine çevrildi. Yeşil-beyazlı yönetim, bu mevki için hem yurt içi, hem de yurt dışından isimlerle görüşürken, yurt dışındaki forvet adaylarının maddi yükünün çok olması nedeniyle önceliğin yurt içinden bir forvetle anlaşmak olduğu ifade edildi. Konyaspor ile ismi anılan Beşiktaşlı Muleka’nın şu anki şartlarda transferinin zor olduğu ve Beşiktaş’ın da futbolcuyu bırakmak istemediği ifade edildi. Yeşil-beyazlılar, diğer adaylarla görüşmelerine devam ederken, forvet transferinin önümüzdeki hafta içinde tamamlanması hedefleniyor. Konyaspor, ara transfer döneminin bitmesine 15 günlük bir süre kalırken 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı ve 3 isim ile de yollarını ayrıldı. Öte yandan mevcut kadrosunda 14 yabancı oyuncu bulunduran Konyaspor, önümüzdeki günlerde bazı isimlerle yollarını ayırmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.