Konyaspor’da Hazırlıklar Tam Gaz

Konyaspor’da Hazırlıklar Tam Gaz
Önümüzdeki salı günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, hazırlıklarını yarında sürdürecek. Yeşil-beyazlı temsilci pazar gününü tek idmanla değerlendirecek. Kartallar, pazartesi günü ise Alanya’ya giderek kampa girecek.

Konyaspor’da, Alanyaspor maçının hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’de 34. hafta maçları, Türkiye genelinde pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi nedeniyle 16-17-18 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Konyaspor, 16 Mayıs Salı günü saat 20.00’de oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti.

Yeşil-beyazlı temsilci idmanda Alanyaspor müsabakasının taktiğini çalıştı. Anadolu Kartalı pazar günü de saat 16.00’da yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek. Konyaspor, pazartesi ise hazırlıklarına nokta koyacak ve ardından Alanya’ya giderek kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında 16 Mayıs Salı günü deplasmanda Corendon Alanyaspor ile saat 20.00'de karşılaşacak Konyaspor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri 3 nolu sahada yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde pas çalışması ile devam eden idman, dar alanda oyun ile sürdü.

Yeşil-beyazlılar antrenmanı taktik çalışma ile tamamladı.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.