Konyaspor’da Hazırlıklar Tamamlanıyor

Konyaspor’da Hazırlıklar Tamamlanıyor
Konyaspor, Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda BATE Borisov ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yeşil-beyazlılar, ilk 15 dakikası basına açık olacak olan akşam idmanının ardından kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

Konyaspor, Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda BATE Borisov ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Önceki gün sabah sahada çalışma yapan yeşil-beyazlılar, akşam ise salonda kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi.

Anadolu Kartalı dün ise Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde teknik patron İlhan Palut yönetiminde karşılaşmanın taktik çalışmasını yaptı.

Yeşil-beyazlıların dün akşam ise MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman, topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı.

Futbolcular, hücum çalışmasının ardından oynanan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

arabam.com Konyaspor bugün akşam saatlerinde yapacağı idmanla hazırlıklarına nokta koyacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Yeşil-beyazlı camia 5 yıl aradan sonra Avrupa’da mücadele edecek olmanın heyecanını yaşarken, temsilcimiz yarınki maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak, ikinci maç öncesinde avantajı eline almayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.