Konyaspor’da Hedef Antalyaspor Engelini Kayıpsız Geçmek

Konyaspor’da Hedef Antalyaspor Engelini Kayıpsız Geçmek
Konyaspor, evinde oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Yeşil-beyazlılar bugünü tek idmanla değerlendirecek. Anadolu Kartalı, Antalyaspor engelini kayıpsız aşarak, son haftalardaki çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Konyaspor, 7 Nisan Cuma günü iç sahada Antalyaspor ile oynayacağı 28. hafta maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Pazartesi günü Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri Erser Grup 1 Nolu Sahada, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic gözetiminde yapılan antrenmanla başlayan hazırlıklar, dün de gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Yeşil-beyazlılar, taktik ağırlıklı idmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Anadolu Kartalı’nda sarı kart cezalısı Adil Demirbağ ile sakatlığı devam eden Michalak, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Konyaspor’da Adil'in yerine sağ stoperde Metehan Mert ya da Uğurcan Yazğılı forma giyecek. 25 yaşındaki Adil Demirbağ ayrıca bu sezon üçüncü kez cezalı duruma düştü. Yeşil-beyazlılarda cezası nedeniyle Ümraniyespor maçında takımını yalnız bırakan Francisco Calvo ise Antalyaspor maçında forma giyebilecek. Öte yandan Konyaspor'un deneyimli sağ beki Ahmet Oğuz açıklamalarda bulundu. Bu sezon taraftarı üzdüklerini belirterek sözlerine başlayan başarılı futbolcu, açıklamasında şu cümlelere yer verdi. “Futbol hatalar oyunu. Arkadaşlarımız hatalar yapabilir. Bizler destek olduk kendisine. Tam umutların tükendiği anda mucize bir gol oldu.

Mağlup ayrılacakken 1 puan gerçekten çok değerli oldu. En azından yenilmedik. Öyle düşünüyorum. Şimdi ayağa kalkmamız lazım. Önümüzde güzel bir maç var. Antalyaspor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Buraya gelen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Hocamızla gerçekten çok iyi çalışıyoruz. Ama bu işin meyvesini alamadık. Bu konuda taraftarlarımızı üzdüğümüzü düşünüyorum. Ama son 2-3 haftada toparlanmaya başladık. Lideri evimizde yendik. Önemli bir periyodun başlangıcı olarak görmek lazım. İnşallah devam edeceğiz. Konyaspor’u istediğimiz noktaya ulaştırmaya çalışacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.