Konyaspor’da Hedef İlk 5

Konyaspor’da Hedef İlk 5
Süper Lig’de 46 puanla sekizinci sırada yer alan Konyaspor, alacağı galibiyetlerle ilk 5'i zorlamaya çalışacak.

Süper Lig’de 46 puanla sekizinci sırada yer alan Konyaspor, Süper Lig’de kalan süreçte 4 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, bu maçların üçünü deplasmanda, birini ise sahasında oynayacak. Anadolu Kartalı, Alanyaspor, Sivasspor ve Beşiktaş ile deplasmanda, Fatih Karagümrük ile ise sahasında karşılaşacak. Anadolu Kartalı, alacağı galibiyetlerle ilk 5'i zorlamaya çalışacak.

Cebrail Karayel: “Deplasmanından Galibiyetle Dönerek Camiamızı Mutlu Edeceğiz”

Öte yandan Alanyaspor maçında Ahmet Oğuz’un yerine forma giymesi beklenen Cebrail Karayel açıklamalarda bulundu. Karayel, “3 puan parolasıyla hazırlıklarımız sürüyor. Üst üste iki güzel galibiyet aldık ve bu seriyi Kayserispor maçında da sürdürmek istiyorduk. Genel olarak Kayserispor maçlarımız keyifli ve bol gollü oluyor. Bu kez yine öyle oldu. Beraberliğe üzüldük. Galibiyet bize daha yakındı, kazanabilirdik. Şimdi Alanyaspor maçına hazırlanıyoruz. İnşallah Alanyaspor deplasmanından galibiyetle dönerek camiamızı mutlu edeceğiz” dedi.

Önümüzdeki salı günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, hazırlıklarını yarında sürdürecek. Yeşil-beyazlı temsilci pazar gününü tek idmanla değerlendirecek. Kartallar, pazartesi günü ise Alanya’ya giderek kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.