Konyaspor’da Hedef: ‘İyi Bir Skorla Avantajlı Dönmek’

Konyaspor’da Hedef: ‘İyi Bir Skorla Avantajlı Dönmek’
Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda Vaduz ile eşleşen Konyaspor, rakibiyle ilk maçını bugün deplasmanda oynayacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak. Anadolu Kartalı iyi bir skorla dönerek, rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor.

Konyaspor, bugün Vaduz deplasmanında galibiyet arayacak. UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda gruplara kalma mücadelesi veren Konyaspor, Lihtenştayn deplasmanında Vaduz ile karşı karşıya gelecek. Rheinpark Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Litvanya Futbol Federasyonu'ndan Manfredas Lukjancukas yönetecek.

Yeşil-beyazlı Konya temsilcisi, Vaduz maçının hazırlıklarının Konya etabını tamamlarken, dün sabah saatlerinde Konya’dan ayrıldı. Anadolu Kartalı, özel uçakla İsviçre Zürih’e giderken, buradan da karayoluyla Vaduz şehrine geçti.

Konyaspor, dün akşam saatlerinde ise maçın oynanacağı stadyumda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. İdman öncesinde de Teknik Direktör İlhan Palut ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyerek, maçla ilgili düşüncelerini aktardı. Yeşil-beyazlı temsilcimizde bugün oynanacak maçta kırmızı kart cezalısı Sokol Cikalleshi forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan stoper Uğurcan Yazğılı ise teknik heyetin görev vermesi halinde Vaduz karşısında takımdaki yerini alacak. Ayrıca UEFA listesinden çıkarılan Pavicic’in yerine Bruno Paz eklendi. Konyaspor, Lihtenştayn deplasmanından iyi bir skorla dönerek, 11 Ağustos’ta Konya’da oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor.

Yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü İlhan Palut, maç öncesinde futbolcularına rehavet uyarısı yaparak bu konuda dikkatli olmalarını istedi. Rakibe saygı duyarak sahaya çıkacaklarını ifade eden başarılı teknik adam, “Bir önceki eşleşmede olduğu gibi bu eşleşmede de iyi bir oyun sergileyerek tur atlamak istiyoruz. Deplasmandan iyi bir skorla dönerek, Konya’da turu geçmek istiyoruz” diye konuştu. Konyaspor, 3. Tur’da Vaduz’u elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu’nda Neftçi PFK (Azerbaycan)-SK Rapid Wien (Avusturya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Play-Off’ta ilk karşılaşmalar 18 Ağustos’ta, rövanşlar ise 25 Ağustos’ta oynanacak.

 

VADUZ-KONYASPOR

 

STAT: Rheinpark

SAAT: 21.00

HAKEM: Manfredas Lukjancukas

YAYIN: A-Spor

CEZALI: Cikalleshi (Konyaspor)

HAVA: 25 (Açık)

 

Sehic

  1. Oğuz Adil Calvo Guilherme

Amir Soner

Michalak Rahmanovic Bytyqi

  1. Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.