Konyaspor’da Hedef İyi Sonuçla Bir Üst Tur!

Konyaspor’da Hedef İyi Sonuçla Bir Üst Tur!
Konyaspor, UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu rövanş maçında bugün Belarus ekibi BATE Borisov'u konuk edecek. Saat 21.00'da başlayacak maçı Novak Simovic yönetecek. İlk maçı 3-0 kazanan Anadolu Kartalı, bugünkü maçtan da iyi sonuç alarak bir üst tura çıkmak istiyor

Konyaspor, UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu rövanş maçında bugün Belarus ekibi BATE Borisov'u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 21.00'da başlayacak maçı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Novak Simovic yönetecek. Mücadele A-Spor’dan canlı yayımlanacak. İlk maçı 3-0 kazanan yeşil-beyazlı temsilcimiz, skor avantajını da kullanarak tur atlamanın hesaplarının yapıyor. Konyaspor, BATE Borisov karşısına 6 oyuncusundan yoksun çıkacak. Kırmızı kart cezalısı olan Uğurcan Yazğılı forma giyemeyecek. Bruno Paz, Oğulcan Ülgün, Barış Yardımcı, M’Poku ve Ekrem ise isimleri UEFA listesine bildirilmediği için bu maçta görev yapamayacak.

 

İLK maçta alınan 3-0'lık yenilgiyle tur şansını mucizelere bırakan BATE Borisov da ise rövanş öncesi herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, oyuncularına ilk maçın skoruna yanılmamaları noktasında uyarılarda bulunuyor. İlk maçtaki farklı skorun ve iyi futbolun kendilerini yanılgıya düşürmemesi gerektiğini sık sık vurgulayan 45 yaşındaki teknik adam, rövanş maçında da takımdan aynı oyun disiplinini beklediğini kaydetti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, karşılaşma öncesinde son antrenmanını dün akşam saatlerinde yaparak kampa girdi. Ayrıca teknik patron İlhan Palut, idman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, rövanş maçını değerlendirdi ve soruları cevapladı.

 

ÖTE yandan Konyaspor, BATE Borisov maçıyla beraber yaklaşık 2.5 ay sonra sonra taraftarının önüne çıkacak. Maçın biletlerine olan ilgi de artarken, mücadele tribünlerin önemli bir bölümünün dolması bekleniyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, iç sahadaki yeni sezonun ilk resmi maçına Belarus ekibi karşısında çıkacak. BATE Borisov ile oynanan turun ilk karşılaşması iki takımın anlaşması gereği seyircisiz olarak oynanmıştı. Anadolu Kartalı, taraftarının önüne son kez 15 Mayıs’ta Süper Lig’deki Hatayspor karşısında çıkmıştı. Konyaspor, 73 gün sonra yenilenmiş kadrosu ile taraftarı ile hasret gidermiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.