Konyaspor’da Hesaplar Galibiyet Üzerine Yapılıyor!

Konyaspor’da Hesaplar Galibiyet Üzerine Yapılıyor!
Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu İlhan Palut, Giresunspor maçı öncesinde galibiyet üzerine hesaplar yapıyor. Palut, zorlu Giresunspor maçını kazanarak zirve yarışında bir engeli daha kayıpsız geçmek ve üst üste üçüncü galibiyetini elde etmek istiyor. Palut, teknik ekibi ile birlikte Giresunspor’un tüm verilerini mercek altına aldı.

Konyaspor’da iç sahada oynanacak Giresunspor maçının hazırlıkları hafta sonunda yapılan antrenmanlarla devam etti. Teknik patron İlhan Palut, çalışmalarda rakibin eksi ve artı yönlerini futbolcularına anlatarak uyarılarda bulunuyor.

Konyaspor, Süper Lig’in 24. haftasında 4 Şubat Cuma günü sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Koşu ve ısınma-çabukluk hareket çalışması ile başlayan antrenman, topla oyun ve çift kale maç ile devam etti. Futbolcular antrenmanı koşu çalışması ile tamamladı. Konyaspor'un yeni transferleri Alberk ve Uğurcan da idmanda yer aldı.

Konyaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Antrenmanda tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan İbrahim Sehic, Adil Demirbağ, Sokol Cikalleshi, Zymer Bytyqi ile Eray Birniçan yer almadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas çalışması ve pas oyunuyla devam etti. Futbolcular, topla oyunun ardından yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Öte yandan yeşil-beyazlı takımın teknik patronu İlhan Palut, Giresunspor maçı öncesinde galibiyet üzerine hesaplar yapıyor. Palut, zorlu Giresunspor maçını kazanarak zirve yarışında bir engeli daha kayıpsız geçmek ve üst üste üçüncü galibiyetini elde etmek istiyor. Palut, teknik ekibi ile birlikte Giresunspor’un tüm verilerini mercek altına aldı.

Bu konuda önemli bir analiz ekibe sahip olan İlhan Palut, tüm verileri oyuncularıyla paylaşarak, Giresunspor’un eksi ve artı yönlerini anlatıyor. Trabzonspor ile şampiyonluk yarışı içinde olan yeşil-beyazlılar, milli aranın ardından zorlu bir maratona girecek. Konyaspor, 4 Şubat Cuma günü Giresunspor maçıyla başlayacak olan kritik fikstürde 8 Şubat'ta Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak.

Yeşil-beyazlılar, bu maçtan 5 gün sonra ise erken final olarak görülen rakibi Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar söz konusu maçlardan iyi sonuçlar alarak ligde zirve iddiasını devam ettirmeye çalışacak.

Ayrıca Anadolu Kartalı, Türkiye Kupası’nda zorlu rakibi Fatih Karagümrük’ü eleyerek adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.