Konyaspor’da İlk Yarı 22 İsim Forma Şansı Buldu

Konyaspor’da İlk Yarı 22 İsim Forma Şansı Buldu
Konyaspor’da, Süper Lig’in ilk yarısında 22 futbolcu forma şansı buldu. Yeşil-beyazlı ekipte Boşnak kaleci İbrahim Sehic ile Guilherme Sitya, tüm maçlarda 90 dakika sahada kalan isimler oldu

KONYASPOR’DA, Süper Lig’in ilk yarısında 22 futbolcu forma şansı buldu. Yeşil-beyazlı ekipte Boşnak kaleci İbrahim Sehic ile Guilherme Sitya, tüm maçlarda 90 dakika sahada kalan isimler oldu. 19 maçlık ilk yarı periyodunda kaleciler Eray Birniçan ve Erten Ersu haricinde Nafican Yardımcı, Musa Çağıran, Ekrem Kayılıbal ve Artem Kravets de Süper Lig karşılaşmalarında şans bulamayan isimler olarak dikkati çekiyor. Bu isimler kupada şans bulurken, henüz ligde süre alamadılar.

Ligde forma giyen 22 isim arasında ligin 3. haftasının ardından takımdan ayrılan ve Belçika ligine transfer olan 23 yaşındaki Makedon forvet Erdon Daci de bulunuyor.

Anadolu Kartalı’nda Boşnak kaleci İbrahim Sehic ve Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya, 19 maçın tamamında sahada kaldı. Bu isimler aynı zamanda Süper Lig’in de ilk yarıdaki en istikrarlı oyuncularından oldu.

 

ANADOLU Kartalı’nın vazgeçilmez isimlerinden olan Guilherme Sitya ise savunmadaki performansının yanı sıra skora da katkı sağladı ve ilk yarıda 2 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Yeşil-beyazlı ekipte Nejc Skubic ve Soner Dikmen de 19 maçta da süre alan diğer isimler oldu.

Konyaspor’da ilk yarıdaki Süper Lig maçlarında forma giyen isimler şu şekilde: İbrahim Sehic, Nejc Skubic, Abdülkerim Bardakcı, Ahmet Çalık, Adil Demirbağ, Marin Anicic, Guilherme Sitya, Alper Uludağ, Barış Yardımcı, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Konrad Michalak, Oğulcan Ülgün, Ahmet Karademir, Serdar Gürler, Paul-Jose Mpoku, Endri Çekiçi, Amar Rahmanovic, Zymer Bytyqi, Sokol Cikalleshi, Ahmed Hassan, Erdon Daci.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.