Konyaspor'da Jet Hızıyla İmza!

Konyaspor'da Jet Hızıyla İmza!
İlhan Palut’la beklenmedik bir şekilde yollarını ayıran Konyaspor, yeni teknik direktörle jet hızıyla imza attı. Konyaspor, teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İlhan Palut’la beklenmedik bir şekilde yollarını ayıran Konyaspor, yeni teknik direktörle jet hızıyla imza attı. Konyaspor, teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile  1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor, İlhan Palut’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Sırp teknik adam Stanojevic’i getirdi. Son olarak Partizan takımında görev yapan 49 yaşındaki teknik adam, bugün sağlık kontrolünden geçerken, 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine, Konyaspor Kulübü yöneticileri İbrahim Şahin ve İsmail Yazıcı katıldı.

Kariyerinde daha önce DL Aerbin, BJ Guoan, Maccabi Haifa, BJ Enterprises, PAOK, Al-Qadsiah FC ve BJ Renhe takımlarında görev yapan Stanojevic, son olarak Partizan’da çalıştı.

Sırp teknik adam 2009-10 ve 2010-11 yıllarında Partizan ile Sırbistan Lig Şampiyonluğu yaşarken yine 2010-11 sezonunda Sırbistan Lig Kupası’nı da kazanma başarısı göstermişti.

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in yardımcılıklarını Branko Vukasinovic, Branimir Micovic, Nemanja Jovsic ve Radenko Pantovic yapacak.

 

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.