Konyaspor’da Keyifler Yerinde: Çaylar Rize’den

Konyaspor’da Keyifler Yerinde: Çaylar Rize’den
Süper Lig’de 2021-2022 Sezonunun 13.hafta maçında Çaykur Rizespor’u konuk eden Konyaspor, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve üst üste 4. galibiyetini alarak 26 puana yükseldi.

Süper Lig’de 2021-2022 Sezonunun 13.hafta maçında Çaykur Rizespor’u konuk eden Konyaspor, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve üst üste 4. galibiyetini alarak 26 puana yükseldi.

 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşma öncesinde hafta içerisinde vefat eden Konyaspor Yöneticisi Faruk Korkmaz anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, her iki takım oyuncuları kollarına siyah bant taktı.

 

Mücadeleye hızlı başlayan Konyaspor, henüz 1. dakikada Zymer Bytyqi’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında da her iki takımın yakaladığı pozisyonlar olurken, bunlarda gol çıkmadı ve takımımız soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

 

İkinci yarıya da hızlı başlayan Konyaspor, ilk 5 dakika içerisinde Zymer Bytyqi ve Sokol Cikalleshi ile yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı. Karşılıklı ataklara sahne olan mücadelenin 63.dakikasında sahneye çıkan Mpoku Serdar Gürler’in pasında topu ağlara göndererek skoru 2-0’a getirdi.

 

Karşılaşmanın sonucunu ise yine ikinci yarıda oyuna giren Konrad michalak 90+4.dakikada attığı golle belirledi ve Konyaspor 13.haftada konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup etti.

 

Konyaspor, bu sonuçla üst üste 4.galibiyetini alırken haftayı 26 puanla kapattı.

 

 

 

STAT: MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye

 

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Mustafa Savranlar, Bilal Gölen

 

KONYASPOR: İbrahim Sehic, Nejc Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme Sitya, Amir Hadziahmetovic, Soner Dikmen (Dk.80 Oğulcan Ülgün), Endri Çekici (Dk.60 Mpoku), Zymer Bytyqi (Dk.80 Michalak), Serdar Gürler (Dk.88 Adil Demirbağ), Sokol Cikalleshi (Dk.88 Ahmed Hassan)

 

YEDEKLER: Eray Birniçan, Alper Uludağ, Barış Yardımcı, Amar Rahmanovic, Ekrem Kayılıbal

 

TEKNİK SORUMLU: İlhan Palut

 

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan, Amınu Umar (Dk.85 Sabo), Selim Ay, Holmen, Cemali Sertel (Dk.72 Alberk), Baiano, Dokovic (Dk.71 Dabo), Boldrin (Dk.72 Remy), Bolasie, T.Boyd, Pohjanpalo (Dk.53 Deniz Hümmet)

 

YEDEKLER: Zafer, Emir Han, Monzango, Yasin Pehlivan, Phiri

 

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

 

SARI KARTLAR: Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı  (Konyaspor), Holmen (Çaykur Rizespor)

 

GOLLER: Zymer Bytyqi (Dk.1), Mpoku (Dk.63), Michalak (Dk.90+4) (Konyaspor)

 

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.