Konyaspor’da Kritik Maçlar

Konyaspor’da Kritik Maçlar
Konyaspor, önümüzdeki 3 hafta içinde hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda kritik maçlar oynayacak. Yarın kupada Karagümrük’e konuk olacak yeşil-beyazlılar, sonrasında ise ligde Trabzon ile deplasmanda, Kasımpaşa ile de iç sahada karşılaşacak.

SÜPER Lig'in 24. haftasında geçtiğimiz cuma günü sahasında Giresunspor'u 1-0 yenen Konyaspor, şampiyonluğu kovalamaya devam ediyor. Ligde 48 puanla ve bir maç eksiğiyle lider Trabzonspor’u takip eden Konyaspor, son 8 maçta 7 galibiyet alırken, 1 kez yenildi.

Yeşil-beyazlılar bu süreçte 21 puan toplarken, sadece 3 puan kaybetti. Konyaspor rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde 3 gol gördü. 5 maçta ise kalesini gole kapattı.

Giresunspor maçını kazanarak zirve yarışını sürdüren Konyaspor, önümüzdeki 3 hafta içinde ise hem Süper Lig’de, hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda kritik maçlar oynayacak.

İlk olarak Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 8 Şubat Salı günü Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor, 4 gün sonra da ligde şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan lider Trabzonspor’a konuk olacak.

YEŞİL-beyazlılar, bu kritik maçın ardından da 18 Şubat’ta son haftaların formda ekibi Kasımpaşa’yı konuk edecek. Konyaspor, bu zorlu periyotta son maçını ise 22 Şubat’ta Başakşehir ile deplasmanda oynayacak. Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda sezonun en kritik virajlarından birine girecek olan Konyaspor’da, bu maçlardan en az puan kaybıyla çıkmanın hesapları yapılıyor. Bu süreçte alınacak sonuçlar, yeşil-beyazlıların şampiyonluk yarışında ve Türkiye Kupası’nda kaderini belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.