Konyaspor’da Kupa Mesaisi Başlıyor!

Konyaspor’da Kupa Mesaisi Başlıyor!
Antalya Belek kampı sonrası iki gün dinlenen Konyaspor, Türkiye Kupası 5. Tur maçında evinde oynayacağı Bodrumspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak

KONYASPOR’da, Türkiye Kupası hazırlığı başlıyor. Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasında ikinci etap çalışmalarını Antalya Belek’te yapan ve 11 gün süren kamp sonrasında iki gün dinlenen arabam.com Konyaspor, Kayacık Tesisleri’nde toplanacak ve Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde oynayacağı Bodrumspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde yapılacak antrenmanda tedavileri süren Endri Çekiçi ve Mame Diouf takımdan ayrı çalışacak. Yine sakatlığı nedeniyle Antalya kampında oynanan hazırlık maçlarında riske edilmeyen Pavicic’in ise iyileştiği ve bugünkü antrenmanda yer alacağı ifade edildi. Pavicic’in, Bodrumspor maçının kadrosunda olup olmayacağı ise maç günü netlik kazanacak.

 

KONYASPOR, Dünya Kupası nedeniyle verilen yaklaşık 45 günlük arayı yoğun bir çalışma programıyla değerlendirdi. Süper Lig’de 14. haftanın ardından verilen lig arasında ilk olarak 10 gün izin kullanan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarının ilk etabını Konya’da yaptı. Kayacık Tesisleri’nde bir haftalık hazırlık süreci geçiren Anadolu Kartalı, daha sonra Bosna Hersek’in Zeljeznicar Kulübü ile Saraybosna’da dostluk maçına çıktı. Yeşil-beyazlılar hazırlık dönemindeki ilk sınavında Zeljeznicar’ı 2-1 mağlup etti. Zeljeznicar’ı ile oynanan hazırlık maçının ardından izin kullanan Konyaspor, ikinci etap hazırlık kampı için Antalya Belek’te toplandı. Teknik Direktör İlhan Palut 11 günlük Belek kampı boyunca, fiziksel, taktiksel ve hücum ağırlıklı çalışmaların üzerinde durdu.

 

VERİMLİ bir kamp dönemi geçiren Konyaspor, yoğun idmanların yanı sıra 2 hazırlık maçı oynadı. Yeşil-beyazlılar kamptaki ilk hazırlık maçında Gaziantep’e 1-0 mağlup olurken, Ankaragücü’nü ise 1-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlı temsilcimizin 3 Aralık’ta başlayan Belek kampı geçtiğimiz cumartesi günü tamamlandı. Kamp sonrası iki gün dinlenen Anadolu Kartalı, bugün yeniden toplanarak hem kupa, hem de lig hazırlıklarına başlayacak. Konyaspor, 22 Aralık Perşembe günü sahasında Türkiye Kupası 5. Tur maçında 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor ile saat 15.00’de karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçın ardından ise 25 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Süper Lig’in 15. haftasında yine iç sahada Alanyaspor sınavına çıkacak. Anadolu Kartalı iki maçı da kazanarak hem kupada yoluna devam etmek, hem de lige moralli bir giriş yapmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.