Konyaspor’da Moraller Yerinde!

Konyaspor’da Moraller Yerinde!
Süper Lig'de haftayı Fenerbahçe galibiyetiyle kapatan Konyaspor'da Giresunspor maçı hazırlıkları yapılan çalışmalarla devam ediyor. Yeşil-beyazlılar mücadeleye moralli hazırlanıyor.

Yeşil-beyazlılar 3 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlığına salı günü ara vermeden başlamış ve 5. hafta maçına da galibiyet parolası ile kenetlenmişti. Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde yapılan antrenmanda Fenerbahçe maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken diğer oyuncular 5'e 2 top kapma ve dar alanda oyun çalışması yaptı. Giresunspor maçına büyük bir titizlikle hazırlanan yeşil beyazlılarda oyuncuların morallerinin yüksek olması bu önemli karşılaşma öncesi teknik kadroyu mutlu ederken Teknik Direktör İlhan Palut antrenman boyunca oyuncularla Giresunspor maçının taktiği ile ilgili bilgilendirmeler yaptığı öğrenildi.

Öte yandan Süper Lig’de ilk 4 haftada 8 puan toplayan, hiç yenilmeyen ve kalesinde de gol görmeyen Konyaspor'da 2022-2023 sezonunun ilk devresinde mücadele edeceği 24 kişilik asıl, 29 kişilik derin kadro büyük ölçüde şekillendi. Mame Diouf transferi sonrası bölgeleri aşağı yukarı netleştiren temsilcimizde orta sahanın kontrolü yabancı oyuncularda görülürken Sol kanatta Zymer Bytiqi’nin banko gibi gözüktüğü yeşil-beyazlılarda her iki kanatta da oynayabilen Michalak gerektiğinde yine sağ ve sol kanatta görev alarak önemli bir oyuncu olmaya devam edecek. Sağ kanatta yeni transfer Robert Muric giderek öne çıkan isim olmaya başladı. Konyaspor’da orta alanın ortası yabancı oyunculardan kurulu. Amar Rahmanovic, Endri Çekiçi ve yeni transfer Domagoj Pavicic’ten oluşan oyuncular burada görev yapmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.