Konyaspor’da Moraller Yerinde

Konyaspor’da Moraller Yerinde
Konyaspor Süper Lig’in 3.haftasında evinde konuk ettiği Gaziantep’i 2-0 yenmesinin ardından moraller yerine geldi.

Konyaspor Süper Lig’in 3.haftasında evinde konuk ettiği Gaziantep’i 2-0 yenmesinin ardından moraller yerine geldi.

Süper Lig yeni sezonunda ilk iki maçında beraberlikle ayrılan ve taraftarını üzen Konyaspor, Gaziantep engelini galibiyetle kapattı. Ligde 3 puan hasretini dindiren Konya temsilcisi puanını 5’e çıkardı.

Ligin ilk 2 maçından beraberlikle ayrılarak taraftarını üzen Konyaspor, Gaziantep engelini 2 golle kayıpsız geçerek puanını 5’e çıkarttı ve moral buldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, ligde 5 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşarken, 3 puan hasretini de dindirdi

Konyaspor, Süper Lig'in 3. hafta maçında Gaziantep FK'yı konuk etti. Yeşil-beyazlılar, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 2-0 galibiyetle tamamladı.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Francisco Calvo, Guilherme Sitya, Soner Dikmen, Bruno Paz (Dk. 81 Oğulcan Ülgün), Louka Prip (Dk. 61 Robert Muric), Alexandru Cicâldău (Dk. 61 Yunus Mallı), Marlos Moreno (Dk. 61 Konrad Michalak) ve Sokol Cikalleshi (Dk. 90+2 Mehmet Ali Büyüksayar) ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Karşılıklı ataklar ile geçen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarının 68'inci dakikasında kaptanı Guilherme Sitya ile bulduğu golle Konyaspor 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlılar, maçın 90+5'inci dakikasında ise Robert Muric'in ayağından bulduğu gol ile skoru 2-0 yaptı ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Konyaspor aldığı bu galibiyetle puanını 5’e çıkardı.

Yeşil-beyazlı futbolcular, galibiyeti, karşılaşmanın ardından taraftarıyla birlikte kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.