Konyaspor’da Nefesler Tutulacak!

Konyaspor’da Nefesler Tutulacak!
Konyaspor’da, Fenerbahçe yenilgisiyle moraller bozulurken, gözler kalan maçlara çevrildi. Yeşil-beyazlılar önümüzdeki haftalarda kritik maçlara çıkacak. Temsilcimiz özellikle düşme hattındaki rakipleriyle oynayacağı maçlarda ligdeki kaderini belirleyecek

KONYASPOR’da, iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisiyle moraller bozulsa da gözler kalan maçlara çevrildi. Yeşil-beyazlı camiada 4 maçlık çıkışın Fenerbahçe karşısında sona ermesinin üzüntüsü yaşanırken, güçlü rakibi karşısında özellikle ikinci yarıda sergilenen mücadele gelecek haftalar için iyi sinyaller verdi. Yeni Teknik Direktörü İlhan Palut idaresinde çıktığı 4 maçtan 8 puan toplayarak, düşme hattından hızla uzaklaşan yeşil-beyazlı temsilcimizde Fenerbahçe yenilgisi ise hesapları bozdu. Bu yenilgiyle birlikte 4 maçlık serisi sonlanan Anadolu Kartalı, düşme hattındaki takımların kazanmasıyla da yeniden bu takımların nefesini ensesinde hissetmeye başladı.

KONYASPOR’u kalan 13 karşılaşmada ise zorlu bir fikstür bekliyor. Sezon sonuna kadar oynayacağı maçlar içinde düşme korkusu yaşayan ekiplerle 5 maça çıkacak yeşil-beyazlılar için bu karşılaşmalar tam anlamıyla kırılma niteliği taşıyor. Bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak yeşil-beyazlı temsilcimizin, 32. haftada B.B. Erzurumspor, 33. haftada Ankaragücü, 35. haftada Kayserispor ve 36. haftada Çaykur Rizespor maçlarından alacağı sonuçlar ligdeki kaderini de belirleyecek. Konyaspor ayrıca kalan dönemde; Alanyaspor, Hatayspor, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımlarla da zorlu karşılaşmalar oynayacak.

 

 

 

 

 

 *HÜSEYİN TURGUT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.