Konyaspor’da Parola: Galibiyet

Konyaspor’da Parola: Galibiyet
Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 4.haftasında deplasmanda Başakşehir’le karşılaşacak. Bugün İstanbul’da Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadele saat 19.15’te başlayacak.

Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 4.haftasında deplasmanda Başakşehir’le karşılaşacak. Bugün İstanbul’da Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadele saat 19.15’te başlayacak.

Konyaspor, 2023-2024 sezonunun ikinci deplasmanına çıkıyor. TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında bugün lige iyi bir giriş yapamayan Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 19.15'te başlayacak. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılığını Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gürcan Hasova olacak. Konyaspor dün sabah saatlerinde yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı ve öğleden sonra hava yoluyla İstanbul’a giderek kampa girdi. Yeşil-beyazlı temsilcimizde kırmızı kart cezalısı ve sakatlığı süren Muhammet Demir dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle ilk 3 maçta forma giyemeyen Cebrail Karayel ise İstanbul kafilesinde yer aldı.

Konyaspor, ligin ilk iki maçından beraberlikle ayrılırken, geçtiğimiz hafta evinde Gaziantep’i mağlup ederek 3 puanla tanıştı. Yeşil-beyazlılar bu maç öncesinde 5 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Başakşehir ise ligdeki ilk 2 maçını kaybederken, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile oynaması gereken mücadele rakibinin Avrupa maçı olması nedeniyle ertelenmişti. Konyaspor, zorlu İstanbul deplasmanından iyi bir skorla dönerek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Anadolu Kartalı, yeni sezonun ilk deplasman maçında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Ayrıca Konyaspor, deplasmanda kolay kaybetmeyen bir takım hüviyetine büründü. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in öğrencileri, geçen sezondan bu yana ligde deplasmanda en çok berabere kalan takım konumunda yer alıyor. Geride kalan sezonda 18 dış saha maçına çıkan Anadolu Kartalı, söz konusu maçların 7’sinde berabere kalarak bu alanda ilk sırada yer aldı.

Tümosan Konyaspor, bugün konuk olacağı Başakşehir karşısında galibiyet almakta güçlük çekiyor. Yeşil-beyazlılar, rakibini devirmesi durumunda bir ilke imza atacak. Anadolu Kartalı, son 11 maçta rakibi karşısında sadece 2 galibiyet alırken, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı. İki takımın son 11 maçlık rekabetine bakıldığında ev sahibi Başakşehir’in galibiyetlerde üstünlüğü ön plana çıkıyor. İki takım arasında oynanan son 11 karşılaşmada yeşil-beyazlılar 2, Başakşehir 5 kez kazandı. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Temsilcimiz bugün rakibini devirmesi halinde tarihinde ilk kez Başakşehir’i deplasmanda yenme başarısı gösterecek. Ayrıca Konyaspor, İstanbul takımları karşısında oynadığı son 6 maçta mağlup olmazken, bugün akşam bu serisini 7 maça çıkarmayı planlıyor. Yeşil-beyazlılar, İstanbul temsilcilerine karşı son 6 maçta 4 beraberlik, 2 galibiyet alarak mağlubiyet yüzü görmedi ve hanesine 10 puan yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum