Konyaspor’da Pota Hazırlıkları Sürüyor

Konyaspor’da Pota Hazırlıkları Sürüyor
Ayos Konyaspor Basketbol, 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle liglere verilen arada hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam ediyor.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde düşmeme mücadelesi veren Ayos Konyaspor Basketbol’da dün izin sona erdi ve yeşil-beyazlılar lig hazırlıklarına başladı. 5 Şubat'ta iç sahada oynanan ve son saniyede kaybedilen Fenerbahçe Beko karşılaşması sonrası ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle izne ayrılan yeşil-beyazlılar, 11 günlük dinlenmenin ardından yeniden çalışmalara start verdi. Yeşil-beyazlı oyuncular, dün başantrenör Sinan Çambel yönetiminde haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirirken, çalışmaya izin nedeniyle ülkelerinde olan yabancı oyuncular katılmadı.

Yeşil-beyazlılar, Yenikent Spor Salonu’nda Koç Sinan Çambel ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen idman, ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular antrenmanın genelinde kuvvet çalışması yaptı.

Konyaspor Basketbol pazar günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Yeşil-beyazlılar, önümüzdeki hafta boyunca da günde tek antrenman yaparak hazırlıklarına ara vermeden sürdürecek. Yeşil-beyazlılar, 3 Mart'ta yeniden başlatılması planlanan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de kendisi gibi ligde kalma savaşı veren Gaziantep Basketbol ile deplasmanda karşılaşacak.

Konyaspor Basketbol bu kritik mücadeleyi kazanarak, ligde kalma yolunda önemli bir avantajı elde etmeye çalışacak. Karşılaşmanın oynanacağı gün ve saat önümüzdeki günlerde Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.