Konyaspor’da Rövanş Hazırlığı

Konyaspor’da Rövanş Hazırlığı
Konyaspor, bir günlük iznin ardından BATE Borisov ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Yeşil-beyazlılarda çalışmalar bugün de sürecek. Konya temsilcisinde moraller yerinde.

Konyaspor, bir günlük iznin ardından BATE Borisov ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına devam etti. UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında perşembe günü saat 21.00'de Belarus temsilcisi BATE Borisov'u konuk edecek arabam.com Konyaspor, hazırlıklarına devam ediyor. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde dün gerçekleştirilen antrenman, topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular oynanan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Çalışmada yeşil-beyazlı oyuncuların yüksek morali olduğu gözlendi. Anadolu Kartalı, hazırlıklarını bugün basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Sezonun ilk resmi maçında hem sergilediği futbol, hem de aldığı sonuçla dikkatleri üzerine çeken ve spor kamuoyunun da beğenisini kazanan Konyaspor’da teknik heyet, futbolcuları ikinci maçta rehavete kapılmamaları noktasında uyarıyor. Taraftarlarının önünde oynanacak ilk maçta da aynı mücadeleyi göstermeyi hedefleyen yeşil-beyazlı temsilcimiz, güzel futbol ve iyi bir neticeyle taraftarlarını mutlu etmek ve adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Öte yandan Konyaspor’un BATE Borisov karşısında aldığı farklı galibiyet sonrasında kombine kartlara olan ilgiyi attırdı. Yeşil-beyazlı takımda kombine kart noktasında tüm çağrılara karşın istenilen rakama ulaşılamamıştı. Avrupa’daki farklı galibiyetin ve takımın oynadığı pozitif futbolun da etkisiyle kombinelere ilginin arttığı gelen bilgiler arasında.

Ayrıca tarihinde üçüncü kez Avrupa kupalarında mücadele eden Konyaspor’un, BATE Borisov karşısında 5 oyuncusu ve teknik direktörü ilk kez Avrupa heyecanı yaşadı. UEFA Konferans Ligi 2. Tur Ön Eleme ilk maçında BATE Borisov ile karşılaşan ve sahadan 3-0’lık net bir galibiyetle sahadan ayrılan yeşil-beyazlılar, bir üst tur için avantaj yakaladı. Avrupa’da 13. karşılaşmasına çıkan Konyaspor’da; Soner Dikmen, Uğurcan Yazğılı, Francisco Calvo ve sonradan oyuna giren Amilton ile Adil Demirbağ kariyerlerinde ilk kez Avrupa maçında forma giydiler. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut da ilk kez Avrupa arenasında görev aldı ve kariyerinin ilk Avrupa galibiyeti sevincini yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.