Konyaspor’da Sakat Futbolcuların Durumu!

Konyaspor’da Sakat Futbolcuların Durumu!
Yeşil-beyazlılarda sakat futbolcular takıma dönmeye başladı.

Yeşil-beyazlılarda sakat futbolcular takıma dönmeye başladı.

Spor Toto Süper Lig’de 34. hafta maçları, Türkiye genelinde pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi nedeniyle 16-17-18 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Konyaspor, 16 Mayıs Salı günü saat 20.00’de deplasmanda Alanyaspor’la mücadele edecek.

Konyaspor’da zorlu Alanya deplasmanında sarı kart cezalısı Ahmet Oğuz forma giyemeyecek.

Yeşil-beyazlılarda sakat futbolcular ise takıma dönmeye başladı. Yeşil-beyazlıların Hırvat kanat oyuncusu Robert Muric, Kayserispor maçının kadrosunda yer almış ancak henüz yüzde yüz duruma gelmedi için süre almamıştı. Muric’in Alanya deplasmanında forma giymesi bekleniyor. Adil Demirbağ’ın da maça kadar hazır hale gelmesi ve kadroda yer alacağı öğrenildi. Sakatlık sürecini atlatan Oğulcan Ülgün, Kayserispor karşısında maçın son dakikalarında forma giymişti. Konyaspor’da Endri Çekiçi ve Muhammet Demir’in de tedavileri devam ediyor. Ancak, bu iki futbolcunun Alanyaspor maçında da takımı yalnız bırakacakları ifade edildi.

Alanyaspor maçında Ahmet Oğuz’un yerine Cebrail Karayel’in forma giymesi bekleniyor.

Öte yandan önümüzdeki salı günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, hazırlıklarını yarında sürdürecek. Yeşil-beyazlı temsilci pazar gününü tek idmanla değerlendirecek. Kartallar, pazartesi günü ise Alanya’ya giderek kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.