Konyaspor’da Son Rötuşlar

Konyaspor’da Son Rötuşlar
Konyaspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar idmanlarda taktik çalışırken, sakatlığı geçen Jevtovic’in de takımla birlikte antrenmana başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü

Konyaspor, Süper Lig’in 32. haftasında 4 Nisan Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına hazırlanan Konyaspor dünü öğle saatlerinde yaptı antrenmanla geride bıraktı.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, izinli olan A Takım oyuncuları yer almadı. Alt yapı takımlardan oyuncular ile Marko Jevtovic, Musa Çağıran, İsmail Güven ve Doğan Can Gölpek’in yer aldığı antrenman topla ve topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Yeşil-beyazlı futbolcular, topla oyunun ardından yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Taktik çalışmalara ağırlık veren Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un idmanda Erzurumspor’un artı ve eksilerini oyuncularına aktardığı ve saha içinde yaşanan konsantrasyon kaybını da en aza indirmelerini istedi. Yeşil-beyazlılarda cezalı Diomande ve Rahmanovic bu hafta forma giyemeyecek.

Jevtovic’in takımla çalışmalara başlaması ise teknik heyeti sevindirdi. Yeşil-beyazlı ekipte ülke milli takımlarına giden tüm oyuncuların cuma günü yapılacak çalışmada olması bekleniyor.

Milli takımdan dönen Abdülkerim Bardakçı, Levan Shengelia ve Nejc Skubic’in de bugünkü çalışmada yer alması bekleniyor.

Konyaspor, bugün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Erzurumspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.