Konyaspor’da Son Rötuşlar!

Konyaspor’da Son Rötuşlar!
Konyaspor, BATE Borisov ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yeşil-beyazlılar, zorlu maçın son çalışmasını bugün saat 18.00’de yapacak. İdman öncesi ise teknik patron İlhan Palut, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak

Konyaspor, Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda taraftarı önünde BATE Borisov ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Dün öğleden sonra Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde taktik antrenmanı yapan yeşil-beyazlı futbolcular, bugünkü çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak. Programa göre Anadolu Kartalı bugün saat 18.00’de son çalışmasını yapacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Antrenman öncesi Teknik Direktör İlhan Palut ise basın mensuplarıyla bir araya gelecek ve BATE Borisov mücadelesi öncesinde soruları yanıtlayacak.

Öte yandan Konyaspor, BATE Borisov maçıyla beraber 73 gün sonra taraftarının önüne çıkacak. Maçın biletlerine olan ilgi de artarken, mücadele tribünlerin önemli bir bölümünün dolması bekleniyor. 28 Temmuz Perşembe günü BATE Borisov ile karşılaşacak arabam.com Konyaspor taraftarının da hasreti sona erecek. Yeşil-beyazlı ekip, iç sahadaki yeni sezonun ilk resmi maçına Belarus ekibi karşısında çıkacak. BATE Borisov ile oynanan turun ilk karşılaşması iki takımın anlaşması gereği seyircisiz olarak oynanmıştı. Anadolu Kartalı, taraftarının önüne son kez 15 Mayıs’ta Süper Lig’deki Hatayspor karşısında çıkmıştı. Konyaspor, 73 gün sonra yenilenmiş kadrosu ile taraftarı ile hasret gidermiş olacak.

Karşılaşmanın biletlerine olan ilgi de artarken, bilet satışının 10 bini geçtiği öğrenildi. Maça kadar yapılacak satışlarla beraber stadyumun önemli bir bölümünün dolması bekleniyor. Ayrıca Konyaspor’un UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda BATE Borisov ile oynayacağı rövanş maçının hakemi açıklandı. Yeşil-beyazlı takımın 28 Temmuz Perşembe günü sahasında oynayacağı maçı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Novak Simovic yönetecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak mücadelede Simovic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Nikola Djorovic ve Milos Simovic yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Stanko Ostracanin görev yapacak. 40 yaşındaki Sırp hakem Novak Simovic, A Milli Takım’ın UEFA Uluslar Ligi’nde 6 Haziran’da oynadığı ve deplasmanda 6-0 kazandığı Litvanya karşılaşmasının da hakemiydi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.