Konyaspor’da Tek Çıkış Galibiyet!

Konyaspor’da Tek Çıkış Galibiyet!
Süper Lig’de yarın sahasında son haftaların formda ekibi Antalyaspor’la karşılaşacak Konyaspor’da galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Süper Lig’de yarın sahasında son haftaların formda ekibi Antalyaspor’la karşılaşacak Konyaspor’da galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Türkiye Kupası’nda adını son 16 turuna yazdırarak az da olsa morallenen Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 21. hafta mücadelesinde yarın son haftaların formda ekibi Antalyaspor’u konuk edecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Konyaspor için büyük önem taşıyan mücadeleyi Adana bölgesi hakemi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılığını Kerem Ersoy ve Furkan Ürün yapacak. Konyaspor bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek. Yeşil-beyazlılarda cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığı süren Adil Demirbağ, Gökhan Töre ve Muhammet Demir yarınki maçta forma giyemeyecekler. Lisansı çıkan yeni transfer Emmanuel Boateng ise teknik heyetin şans vermesi halinde forma giyebilecek.

Süper Lig’de kötü bir dönem geçiren ve sezonun ilk bölümüne sünger çeken Konyaspor, taraftarının da desteğiyle Antalyaspor’u mağlup etmek ve düşme hattından çıkarak yeni bir sayfa açmak istiyor. Yeşil-beyazlıların çiçeği burnundaki teknik patronu Fahrudin Omerovic de idmanlarda futbolcularla sık sık toplantı yaparak, Antalyaspor maçının önemine vurgu yapıyor. Anadolu Kartalı ile ilk resmi maçına Türkiye Kupası’nda oynanan Göztepe maçıyla çıkan Bosna Hersekli teknik adam, ligdeki ilk maçına ise Antalyaspor mücadelesiyle çıkacak. Kupada camiaya tur sevinci yaşatan Omerovic, yarınki maçtan da zaferle ayrılarak ligde de camianın yüzünü güldürmeye çalışacak. 19 puanla 18. sırada yer alan Anadolu Kartalı galibiyet için kenetlenirken, 3 puandan başka bir sonucu da düşünmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.