Konyaspor’da Tek Düşünce: ‘Kazanmak’

Konyaspor’da Tek Düşünce: ‘Kazanmak’
Konyaspor, Süper Lig’in 37. haftasında yarın sahasında Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı, maç saatini beklemeye başladı. Konya temsilcisinde tek düşünce kazanmak.

Konyaspor, Süper Lig’in 37. haftasında yarın (24 Nisan Cumartesi günü) sahasında Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı, maç saatini beklemeye başladı. Konya temsilcisinde tek düşünce kazanmak.

Yeşil beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Konyaspor, maç saatini beklemeye başladı.

Öte yandan idmanlarda savunma çalışmalarına ağırlık veren Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Rizespor yenilgisi nedeniyle moral bozukluğu yaşayan futbolcuları mental olarak da Hatayspor maçına hazırlıyor.

İlhan Palut, takımın mental anlamda düşmemesi ve kalan maçlara konsantre olması adına gayret gösteriyor. Yeşil-beyazlı teknik adam İlhan Palut, ligde kalma adına henüz rahatlamadıklarını ve Hatayspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini futbolcularına anlatıyor. Yeşil-beyazlı futbolcuların da Hatayspor maçı için camiaya galibiyet sözü verdikleri belirtildi. Yönetimin de oyuncularla bir araya gelerek moral ve özgüven aşıladıkları öğrenildi.

 

Ayrıca Konyasporlu futbolcular Marko Jevtovic ve Levan Shengelia mağlup oldukları Rizespor maçını değerlendirdiler.

 Yeşil-beyazlıların Sırp orta saha oyuncusu Marko Jevtovic “Çok üzgünüz. Rakibimiz karşısında basit hatalar yaptık ve kolay goller yedik. Rakibimizin bize boşluk vereceğini tahmin ediyorduk ve maçın başında da bunu da iyi değerlendirdik. Golleri yedikten sonra mücadeleyi bıraktık. Bu mağlubiyeti daha fazla konuşmadan önümüzdeki maça odaklanıp Hatayspor maçında galibiyet almalıyız” dedi. Leven Shengelia ise “Maça iyi başladık ve öne geçtik. Ancak sonrasında rakibin kontra ataklarına karşılık veremedik. Sonuç olarak mağlup olduk ve üzgünüz” diye konuştu.

Konyaspor – Hatayspor, Süper Lig 37.hafta mücadelesi 24 Nisan Cumartesi günü (yarın) MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 13.30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.