Konyaspor’da Transfer Hareketliliği Sürüyor

Konyaspor’da Transfer Hareketliliği Sürüyor
Konyaspor yönetimi, Hatayspor’un başarılı hücum futbolcusu Ayoub El Kaabi ile masada. İki taraf arasında pazarlıklar devam ederken, transferin birkaç gün içinde sonuçlandırılması bekleniyor.

Konyaspor’da transfer hareketliliği sürüyor. Bugüne kadar kadrosunu 4’ü yabancı, 1’i yerli olmak üzere toplam 5 isimle güçlendiren yeşil-beyazlılar, Hatayspor’un başarılı sağ kanat futbolcusu Ayoub El Kaabi’yi gündemine aldı. Konyaspor yönetimi, futbolcunun menajeri ve kulübüyle pazarlıklarda son aşamaya gelirken, transferin birkaç gün içinde olumlu veya olumsuz sonuçlanması bekleniyor. Alınan bilgiye göre Ayoub El Kaabi’ye başka takımların da talip olduğu ancak, Konyaspor’un transferde bir adım önde olduğu öğrenildi. Sol kanat ve forvet mevkiinde de görev yapabilen 29 yaşındaki futbolcunun uzun süreli sözleşmeye sıcak bakmadığı ve bu problemin çözülmesi halinde Ayoub El Kaabi’nin Konyaspor ile sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Konyaspor'da Senegalli forveti Mame Diouf ile Ayoub El Kaabi, geçen sezon bordo-beyazlı takımda birlikte forma giymiş ve iyi bir ikili olmuşlardı.

Hatayspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek El Kaabi, bu sezon Süper Lig'de 21 karşılaşmada 8 gol atarken, 2 de asist yaptı. Fas Milli Takımı ile çıktığı 36 maçta 20 kez fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu, geçen sezon ise 18 golle oldukça etkili bir sezon geçirmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, deprem felaketinden ötürü Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor ve Gaziantep FK'dan transfer yapılması halinde kulüplere en kontenjan hakkı tanımıştı. Faslı hücum oyuncusu, Konyaspor'a gelmesi durumunda dokuzuncu yabancı olarak forma giyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.