Konyaspor’da Yeni Transferler Takımla İlk İdmanına Çıktı

Konyaspor’da Yeni Transferler Takımla İlk İdmanına Çıktı
Yeşil-beyazlı temsilcide yeni transferler Metehan Mert, Alejandro Pozuelo, Marlos Morenos ve Mahir Emiri de takımla ilk idmanına çıktı.

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle liglere verilen arada hazırlıklarına 15 Şubat Çarşamba günü Koyuncu grup Kayacık Tesislerinde başlayan arabam.com Konyaspor, günün ilk antrenmanıyla çalışmalarına devam etti.

Yeşil-beyazlı temsilcide kadroya yeni katılan Azeri forvet Mahir Emreli ve Kolombiyalı kanat futbolcusu Marlos Moreno da ile yeni transferler Metehan Mert ve Alejandro Pozuelo takımla ilk idmanına çıktı.

Sabah saatlerinde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcular, sonrasında dörderli ve beşerli grup halinde iki yarı sahada çift kale maç oynadı.

Günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde yapacak olan Konyaspor, yarın (17 Şubat Cuma günü) saat 16.30'da yapacağı tek idman ile hazırlıklarını sürdürecek.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.