Konyaspor’da Yoğun Mesai!

Konyaspor’da Yoğun Mesai!
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic’in, takımı motive etmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic’in, takımı motive etmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Beşiktaş maçından mutlak kazanarak tekrar çıkışa geçmeyi hedefleyen Anadolu Kartalı’nda yönetim de takımı Kayacık Tesislerinde yalnız bırakmıyor. Özellikle Başkan Fatih Özgökçen önderliğindeki yöneticiler ile teknik adam Stanojevic'in bu süreçte futbolcularla bire bir görüşmeler yaptığı ve ligin henüz başında olduklarını, daha iyi olacaklarını ifade ettikleri öğrenildi.

Konya Temsilcisi, taraftarının desteğiyle güçlü rakibini yenerek moral bulmak amacında.

Öte yandan Beşiktaş maçının bilet satışları da bugün başlayacak. Bilet ücretlerine büyük zam yapıldı. Konyaspor yönetimi, en ucuz bileti 400, en pahalı bileti ise bin 500 TL olarak belirledi. Bilet satışlarına bugün başlandı.

Ayrıca Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Ankaragücü maçına ilk 11’de çıkan Nelson Oliveira için konuştu. Sokol Cikalleshi’nin sakatlığı sebebiyle Ankaragücü maçına ilk 11’de sahaya Nelson Oliveira çıkmıştı. Teknik patron Aleksandar Stanojevic, Portekizli forvetin performansını değerlendirdi. Stanojevic, “Nelson’un henüz ikinci haftası olduğunu söyleyebilirim. Henüz hazırlıklara başlamasından iki hafta geçti. 15 günlük bir idman süreci yaşadı. Burada daha tehlikeli olacak bir Nelson Oliveira istiyoruz. Mayıstan bu yana aslında ilk kez çalışmalara başladı. Gelecek haftalarda daha hazır olacağından eminiz. Ayrıca Emrehan da var. Genç ve umut vadeden bir isim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.