Konyaspor’da Yüzler Güldü

Konyaspor’da Yüzler Güldü
Adana Demir yenilgisiyle Ramazan Bayramı’na buruk giren Konyaspor, önceki gün Kasımpaşa deplasmanında aldığı önemli galibiyetle taraftarının yüzünü güldürdü. Temsilcimiz, ayrıca İstanbul takımlarına karşı bugüne kadar oynadığı 14. maçta beşinci galibiyetine imza attı

KONYASPOR’da, deplasmanda alınan Kasımpaşa galibiyetiyle yüzler güldü. Spor Toto Süper Lig’de bu sezon istikrarsız bir grafik çizen yeşil-beyazlılar, Ramazan Bayramı öncesinde sahasında aldığı Adana Demirspor yenilgisiyle buruk girdiği bayramı, önceki gün Kasımpaşa önünde elde ettiği önemli galibiyetle mutlu tamamladı. Süper Lig’deki 6 maçlık yenilmezliğini Adana Demirspor karşısında yitiren Anadolu Kartalı, düşme hattının rüzgarını yakından hisseden Kasımpaşa deplasmanında mağlup duruma düşmesine karşın geri gelmesini bildi ve maçı 2-1 kazanarak kendisini güvenli bölgeye aldı. Puanını 42’ye çıkaran Konyaspor, dokuzuncu sırada başladığı 31. haftayı Fatih Karagümrük’ün puan kaybetmesiyle sekizinci basamakta tamamladı.

 

KONYASPOR, ayrıca Süper Lig’in geride kalan 31 haftasında toplam 14 kez İstanbul temsilcileriyle karşılaştı. Yeşil-beyazlılar, bu sezon İstanbul temsilcileri ile oynadığı 14 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Anadolu Kartalı, İstanbul takımları ile oynadığı müsabakalardan toplam 19 puan toplamayı başardı. Yeşil-beyazlılar, iç sahada oynadığı karşılaşmalarda Başakşehir ve Kasımpaşa ile berabere kalmış, Fenerbahçe, Ümraniyespor ve Galatasaray’ı mağlup etmişti. Konyaspor evinde oynadığı İstanbulspor ve Beşiktaş müsabakalarında mağlup olmuştu.

 

KONYASPOR, İstanbul takımları ile deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda ise İstanbulspor’u ve Kasımpaşa’yı mağlup etmiş, Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye ve Başakşehir’e mağlup olmuş, Fatih Karagümrük ve Ümraniyespor ile berabere kalmıştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, ligin kalan haftalarında 2 defa daha İstanbul temsilcileri ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı, 37. haftada evinde Fatih Karagümrük’ü konuk edecek, Beşiktaş ile ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz, sezonun son bölümünde toplayabildiği kadar puan toplayıp, ligi iyi bir sıralamada bitirmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.