Konyaspor’da Yüzleri Güldüren İmza

Konyaspor’da Yüzleri Güldüren İmza
Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut’la sözleşme yeniledi.

KONYASPOR, Teknik Direktör İlhan Palut konusunda mutlu sona ulaştı. Yeşil-beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Palut ile 2 yıllık sözleşme uzattı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Fatih Özgökçen, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, "Hocamızla iki yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Benim 6 aylık süreçte gördüğüm, disiplinli bir yapıya sahip. İnşallah ilerleyen günlerde başarılar gelecektir" ifadelerini kullandı ve şöyle konuştu. “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz müddetçe eminim ki Konyaspor Kulübü, daha iyi yerlere de gelecektir. Mücadele eden, pes etmeyen disiplinli bir takım oluştuğu için İlhan Palut hocamıza teşekkür ediyorum”.

 

“İNŞALLAH bu atacağımız imzayla hocamıza 2022-2023 sezonundan başlamak üzere 2 yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Uzatılan bu sözleşmenin Konyaspor'umuza, şehrimize, futbol camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hocam geçen yıl Şubat’tan beri burada ve benim bizzat şahit olduğum, disiplinli bir çalışmayı kendisine benimsemiş bir yapıya sahip. Bu noktada çalışmasını tamamen Konyaspor'a yoğunlaştırmış bir yapıya sahip. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde de güzel sonuçlar alacak bir çalışma içerisine girecektir diye umut ediyorum”. Sorulan transfer sorusu üzerine, Başkan Özgökçen, "Bir futbolcu transfer edeceğimizi söyledik. Ekuban ile birlikte ilgilendiğimiz başka futbolcular da var" diye konuştu.

 

TEKNİK Direktör İlhan Palut da konuşmasında şu cümlelere yer verdi. “Başkanıma teşekkür ediyorum. Çok rahat söyleyebilirim. Ben buraya geldiğim günkü gibi heyecanlıyım. Konyaspor'da iyi işler yapıyoruz. Bize inanmaya devam edin. Bu başarıyı devam ettirebiliriz. Kontrat, başkanımızın da dediği gibi konuşulan bir konuydu. Benim her ne kadar sosyal medyam olmasa da, her konuşmamda bana yöneltilen bir soruydu sözleşme uzatıp uzatmayacağım konusu. Ben olaya şöyle bakıyorum. Burada şahsıma olan güveni hissettiğim sürece ve burada doğru işleri yapabildiğime inandığım sürece sözleşmenin 1 gün sonra bile bitmesi bir şey ifade etmez, ben bu işin peşinde olacağım. Diğer taraftan bunun tersi bir durum oluştuğu zaman da artı 5 sene de sözleşmeniz olsa benim gibi bir insan için onun çok önemi yok. İnşallah başta Konyaspor camiasına, yönetimimize ve bizlere hayırlı olan bir sözleşme olur”.

 

“MİZAÇ olarak istikrarlı bir insanım. Başladığım bir iş varsa, bunu bitirene kadar mücadeleyi sürdürme isteği olan bir yapım var. Bunu da hem benim benimsediğim, hem şehir olarak, hem camia olarak benimsediğim Konya şehrinde ve Konyaspor camiasında sürdürecek olmam benim için son derece gurur ve mutluluk verici. Bu tamamen bir ekip çalışması. Başkanımız ve yönetimimiz, sahada uygulayıcı futbolcu arkadaşlarımız, Benim ekibim, her ne kadar ekibin görünen yüzü ben olsam da, çok değerli bir ekiple çalışıyorum ve taraftarlarımızla el ele vermeye devam edeceğiz. Şu andaki bu güzel tabloyu sürdürebiliriz. Şu an Konyaspor'da çok iyi işler yapıyoruz. Camia ve şehri ben ve ekibim tamamen benimsemiş durumdayız. Ben burada sadece antrenörlük yapıyorum. Bana bu steril alan oluşturulmuş durumda. Bir futbol adamının en çok istediği noktalardan birisi bu. Bugün itibariyle aynı ciddiyetle iki gün sonra başlayacak lige, son derece hazır bir şekilde, geride bıraktıklarımızı ve başardıklarımızı unutarak çıkmamız lazım”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.