Konyaspor’dan Depremzedeler İçin ‘Yardım Maçı’

Konyaspor’dan Depremzedeler İçin ‘Yardım Maçı’
Konyaspor, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili vuran depremlerde etkilenen vatandaşlar için yardım amaçlı TFF 2.Lig takımlarından Afyonspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, deprem bölgesine yaptığı yardımlarda hız kesmiyor. Yeşil-beyazlı ekip, ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde zarar gören vatandaşlara destekte bulunmak amacıyla yardım maçı organize edecek.

Konyaspor, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili vuran depremlerde etkilenen vatandaşlar için yardım amaçlı TFF 2.Lig takımlarından Afyonspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. 21 Şubat Salı günü saat 15.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın bilet gelirleri, deprem bölgesine bağışlanacaktır.

Bugün (17 Şubat Cuma) satışa sunulan ve seyircisiz oynanacak karşılamanın bilet fiyatı ise 50 TL olarak belirlendi.

http://passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden alınacak bilet ücretlerinde Passo herhangi bir hizmet ücreti almayacağı belirtilerek, “Haydi Türkiye yaralarımızı #HepBirlikte saralım” ifadelerine yer verildi.

Dostluk maçının sanal bileti alınırken PASSO üyeliği gerekmediği bildirildi.

Konyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ilk gününden itibaren bölgede depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. İhtiyaç duyulduğu her an vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.