KONYASPOR’DAN GÜZEL BAŞLANGIÇ

Özel maçta Konyaspor, CSM Politehnica Iaşı’yı 2-0 mağlup etti

Birinci etap kamp hazırlıkları için Bolu Gerede’de bulunan Konyaspor, Romanya Liga 1 takımlarından CSM Politehnica Iaşı ile karşılaşırken sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

Koru Hotel Sahasında saat 17:00’da başlayan ve Onur Karabaş’ın yönettiği mücadeleye Konyaspor, Mücahit Atalay, Savaş Polat, Selim Ay, Sertan Yiğenoğlu, Ali Yaşar, Volkan Fındıklı, Jonsson, Musa Araz, Vedat Bora, Moryke Fofana ve Mücahit Can Akçay on biriyle başladı. Konyaspor, ilk yarı yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince devre 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda Mücahit Atalay, Savaş Polat, Selim Ay (Emre Sofuoğlu), Sertan Yiğenoğlu, Ali Yaşar, Volkan Fındıklı (Yatabare), Jonsson, Musa Araz (Traore), Vedat Bora (Ferhat), Fofana ve Mücahit Can Akçay (Ahmet Gökbayrak) ile mücadele veren Konyaspor, 75.dakikada Mustapha Yatabare ve 85.dakikada Moryke Fofana’nın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcıları Celalettin Yılmaz, As Başkanlardan Osman Koçak ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öncan da takip etti.

Konyaspor’da karşılaşmanın ikinci yarı başında sakatlanan Selim Ay ve ortalarında sakatlanan Vedat Bora oyunu terk etmek zorunda kaldı.

 

#Konyaspor #ÖzelMaç #Bolu #BirinciEtapKamp #hazırlık #Romanya # CSMPolitehnicaIaşı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.