Konyaspor’dan sessiz prova

Konyaspor’dan sessiz prova
Süper Lig’in ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Konyaspor, ikinci hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşılaştı. Mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Süper Lig’in ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Konyaspor, ikinci hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşılaştı. Mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Konyaspor, hazırlık maçında TFF 1. Lig temsilcisi Ümreniyespor’la karşı karşıya geldi.

Kamptaki ilk hazırlık karşılaşmasında Altınordu ile oynayan ve 2-1 kazanan yeşil-beyazlı ekip, Ümraniyespor ile golsüz berabere kaldı. Yeni transfer Thuram, karşılaşmanın ikinci yarısında forma giydi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, mücadelenin her iki yarısına da farklı 11’le çıktı.

Konyaspor maça Ertuğrul, Yevhen Oapasenko, Uğur Demirok, Marin Anicic, Leonard Zuta, Volkan Fındıklı, Şener Kaya, Ali Karakaya, Amir Hadziahmetovic, Faruku Miya ve Riad Bajic onbiriyle başlarken, ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci devrede Ertuğrul, Yevhen Oapanasenko (Dk.46 Nejc Skubic), Marin Anicic (Dk.46 Selim Ay), Uğur Demirok, Leonard Zuta (Dk.46 Alper Uludağ), Volkan Fındıklı (Dk.46 Jens Jonsson), Şener Kaya (Dk.46 Marko Jevtovic), Ali Karakaya (Dk.46 Ömer Ali Şahiner), Amir Hadziahmetovic (Dk.46 Erdon Daci), Faruku Miya (Dk.46 Deni Milosevic) ve Riad Bajic (Dk.46 Rogerio Thuram) kadrosuyla mücadele veren yeşil-beyazlı ekip yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Öte yandan Ümraniyespor’da ikinci yarıda oyuna giren kaleci Taha Cengiz Demirtaş, karşılaşmanın son bölümlerinde topa yaptığı hamle sonrası bir anda acılar içerisinde yerde kalırken sahadaki ilk tedavisinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun durumuyla ilgili kulüpten açıklama yapılacak.

Konyaspor’da ağrıları olan takım kaptanlarından Ali Turan ve Levan Shengelia mücadelede forma giymezken, Paolo Hurtado takımdan ayrı olarak fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştı.

Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Konyaspor, bir sonraki hazırlık maçında cumartesi günü Bursaspor ile karşılaşacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.