Konyaspor’dan Taraftarına ‘Destek Ol’ Çağrısı!

Konyaspor’dan Taraftarına ‘Destek Ol’ Çağrısı!
Konyaspor yönetimi, Galatasaray maçı öncesinde taraftara çağrıda bulundu. Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ise, “Biz görevimizi yapıyoruz, taraftar da görevini yapacak. 7-8 bin kişiye oynayan bir takım olmamalıyız. 7-8 bin kişi bu takımı sürükleyemez. Taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz” dedi.

Konyaspor Yönetimi, Galatasaray maçı öncesinde taraftara çağrıda bulunarak, cumartesi günü oynanacak karşılaşmada Büyükşehir Belediye Stadı’na beklediklerini duyurdu. Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ise, “Biz görevimizi yapıyoruz, taraftar da görevini yapacak. 7-8 bin kişiye oynayan bir takım olmamalıyız. 7-8 bin kişi bu takımı sürükleyemez. Taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz” dedi.

Yeşil-beyazlıları Süper Lig’de ikinci sıraya tutunma adına bu maçtan çıkacak sonuç büyük önem taşıyor.

Galatasaray maçının bilet satışa çıktı. 20 ile 170 TL arasında satışa çıkan biletlere Konyaspor taraftarının ilgi göstermesi beklenirken, yönetim stadın dolmasını hedefliyor.

Ayrıca bu maçta yeşil tribün projesi uygulaması da devam edecek.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ise, “Biz görevimizi yapıyoruz, taraftar da görevini yapacak. 7-8 bin kişiye oynayan bir takım olmamalıyız. 7-8 bin kişi bu takımı sürükleyemez. Taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Sadece Galatasaray maçı değil, evimizde oynayacağımız tüm maçlarda tribünleri dolu görmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.