Konyaspor’dan Tarihinin En İyi İlk Yarı Performansı

Konyaspor’dan Tarihinin En İyi İlk Yarı Performansı
Tarihinin en iyi ilk yarı performansını geçiren Anadolu Kartalı, ilk devrenin son haftasında Beşiktaş’a mağlup olsa dahi devre arasına ikinci sırada girecek. Ayrıca Konyaspor geride kalan 18. hafta itibariyle en iyi averaja sahip ikinci takım konumunda.

Tarihinin en iyi ilk yarı performansını geçiren Anadolu Kartalı, ilk devrenin son haftasında Beşiktaş’a mağlup olsa dahi devre arasına ikinci sırada girecek. Ayrıca Konyaspor geride kalan 18. hafta itibariyle en iyi averaja sahip ikinci takım konumunda.

Hatayspor deplasmanında üst üste üçüncü galibiyetine imza atan Konyaspor, en yakın takipçisi Başakşehir’e 4 puan fark atarak, sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Yeşil-beyazlılar ayrıca Trabzon’un ardından en iyi averaja sahip takım

SÜPER Lig’de Konyaspor fırtınası devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, son olarak hafta içi mesaisinde konuk olduğu en yakın takipçilerinden Hatayspor’u maçın başında yenik duruma düşmesine karşın 3 golle devirerek, üst üste üçüncü galibiyetini elde etti. Anadolu Kartalı bu önemli zaferle sezonun ilk yarısını da ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Son 9 maçta; 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak müthiş bir çıkış yakalayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, en yakın rakibi Başakşehir’in 4 puan önünde yerini korudu. Tarihinin en iyi ilk yarı performansını geçiren Anadolu Kartalı, ilk devrenin son haftasında Beşiktaş’a mağlup olsa dahi devre arasına ikinci sırada girecek. Ayrıca Konyaspor geride kalan 18. hafta itibariyle en iyi averaja sahip ikinci takım konumunda.

 

SÜPER Lig’de 18. hafta sonunda averajı en iyi takım lider Trabzonspor oldu. Altay'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor, rakip fileleri 36 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü. Karadeniz ekibinin ardından en iyi averaja sahip olan Konyaspor ise 31 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 15 gole engel olamadı. Oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla taraftarının yüzünü güldüren yeşil-beyazlı temsilcimiz iç sahada da başarılı bir grafik sergiliyor. Medaş Büyükşehir Stadyumu’nda bu sezon oynadığı 9 maçta; 6 galibiyet ve 3 beraberlik alan Konyaspor, bu müsabakalarda 16 kez fileleri havalandırdı, kalesinde de 6 gol gördü. 18 lig maçında 10 kez galip gelen Anadolu Kartalı, 6 beraberlik ve 2 de mağlubiyet elde etti.

 

KONYASPOR ilk devrenin son haftasında konuk edeceği Beşiktaş karşısında da iyi bir skor alarak, iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Ayrıca Konyaspor, oynadığı son iki maçta da taç atışından gol buldu. Antalyaspor ve Hatayspor karşılaşmalarının kritik dakikalarında organize bir şekilde kullanılan taç atışlarını gole çevirmeyi başaran Anadolu Kartalı, taç atışlarından bulduğu kritik gollerle 6 puan topladı. Antalyaspor maçında Skubic’in kullandığı taç atışını Ahmed Hassan kafayla Çekiçi’ye indirmiş ve tek vuruşla top ağlarla buluşmuştu. Yine Hatayspor maçında taç atışı kullanan Skubic, topu Cikalleshi’ye attı. Cikalleshi kafayla meşin yuvarlağı M’Poku’ya indirdi ve yine tek vuruşla top ağlara gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.