Konyaspor’la Antalyaspor 49’uncu Kez Kozlarını Paylaşacak

Konyaspor’la Antalyaspor 49’uncu Kez Kozlarını Paylaşacak
Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’in 21.haftasında son haftaların formda ekibi Antalyaspor’u konuk edecek.

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’in 21.haftasında son haftaların formda ekibi Antalyaspor’u konuk edecek.

Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 21. hafta mücadelesinde yarın son haftaların formda ekibi Antalyaspor’u konuk edecek.

Konyaspor ile Antalyaspor yarınki maçla birlikte 49. kez kozlarını paylaşacaklar. Bugüne kadar oynanan 48 maçta ise yeşil-beyazlı temsilcinin üstünlüğü göze çarpıyor. İki ekip arasında 26 Eylül 1971’de başlayan rekabet, Konyaspor’un 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Bu rekabette Konyaspor 17, Antalyaspor ise 12 galibiyet aldı. 19 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor toplamda 46 gol atarken, Antalyaspor 39 gol kaydetti.

Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanan son 10 maçın 7’si beraberlikle sonuçlandı. Bu 10 maçın 2’sini yeşil-beyazlılar, 1'ini ise kırmızı-beyazlı takım kazandı. İç sahada uzun süredir Antalyaspor’a kaybetmeyen Konyaspor bu istatistiğini yarınki maçta da sürdürmek ve düşme hattından çıkarak geleceğe daha umutlu bakmak istiyor.

Konyaspor – Antalyaspor karşılaşması Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak. Konyaspor için büyük önem taşıyan mücadeleyi Adana bölgesi hakemi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılığını Kerem Ersoy ve Furkan Ürün yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.