Konyasporlu futbolcu Eren Albayrak: “Faul beklerken penaltı kararının çıkmasına herkes gibi ben de şaşırdım”

Konyasporlu futbolcu Eren Albayrak: “Faul beklerken penaltı kararının çıkmasına herkes gibi ben de şaşırdım”
Albayrak, Sivasspor maçında içerisinde bulunduğu pozisyonda Konyaspor aleyhine penaltı kararının çıkmasını herkes gibi kendisinin de şaşkınlıkla karşıladığını ifade ederek kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Atiker Konyaspor oyuncusu Eren Albayrak, Sivasspor maçında içerisinde bulunduğu pozisyonda Konyaspor aleyhine penaltı kararının çıkmasını herkes gibi kendisinin de şaşkınlıkla karşıladığını ifade ederek kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Sivasspor maçının 15.dakikasında yaşanan pozisyonda Bifouma ile girdiği ikili mücadele sonrasında hakem Cüneyt Çakır’ın verdiği penaltı kararını değerlendirerek açıklamasına başlayan Eren Albayrak, “Açıkçası nasıl bir karar verdiğini anlayamadım. Herkesin gördüğü gibi pozisyonda Bifouma benim ayağıma bastı. Ayağımda kanama mevcut ve bunu durdurmak içinde bayağı bir çaba harcadık. Faul ve rakibe kart vereceğini düşünürken penaltı çalındı. Haksız bir karar olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Öne geçtikleri maçta bu pozisyonda gelen golle yakalandıklarını anlatan Albayrak, şunları kaydetti:

“Bana göre maçı kazanabilecek net fırsatlarımız vardı. Bunları değerlendiremedik. Rakibin de fırsatları vardı. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Mehmet hocamızla bir çıkış yakalamıştık. Bunu devam ettirmek istedik ama olmadı. Bir haftada 3 maç oynadık ve hepsi de birbirinden zorluydu. Şimdi önümüzde milli maç nedeniyle lige verilen ara var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağımız zorlu maçlar dönemini en iyi sonuçlarla atlatmak istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.