Konyasporlu futbolcu Filipovic: “Rakip güçlü. Ama saha ve seyirci avantajımız var”

Konyasporlu futbolcu Filipovic: “Rakip güçlü. Ama saha ve seyirci avantajımız var”
Filipovic, yarın oynayacakları Olympigue Marsilya maçının zorlu geçeceğini ifade ederek, “Rakip güçlü. Ama saha ve seyirci avantajımız var" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5.maçında O.Marsilya’yı konuk edecek Atiker Konyaspor, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve oyuncular Petar Filipovic bir basın toplantısı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki basın toplantısında konuşan Atiker Konyasporlu futbolcu Petar Filipovic, yarın oynayacakları Olympigue Marsilya maçının zorlu geçeceğini ifade ederek, “Rakip güçlü. Ama saha ve seyirci avantajımız var. O.Marsilya’ya saygı duyuyoruz. Fakat rakibimizden korkmuyoruz. Şunun farkındayız, yarın galibiyet alabilirsek bir sonraki tura geçmek için şansımızın artacağının farkındayız” diye konuştu.

Bunun için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getiren Filipovic, “Sonucunda istediğimizi alıp gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etmek istiyoruz” dedi.

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında yarın saat 21.00’da Olympique Marsilya’yı Konya Büyükşehir Stadyumu’nda konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.