Konyasporlu futbolcu Selim Ay: “Bu maçı taraftarla birlikte kazandık”

Konyasporlu futbolcu Selim Ay: “Bu maçı taraftarla birlikte kazandık”
Konyaspor’un 2-0 yendiği Kayserispor galibiyetinin ardından açıklama yapan Yeşil Beyazlı takımın futbolcusu Selim Ay, “Hiç bahanesi yoktu bu maçın, kazanmamız gerekiyordu” diye konuştu.

Konyaspor’un 2-0 yendiği Kayserispor galibiyetinin ardından açıklama yapan Yeşil Beyazlı takımın futbolcusu Selim Ay, karşılaşma sonrası zorlu 90 dakikayı değerlendirdi.

“Hiç bahanesi yoktu bu maçın, kazanmamız gerekiyordu” diyen Selim Ay, şunları kaydetti:

“Maçtan önce de maç anında da duygu yoğunluğu fazlaydı ve stresliydi gerçekten. Atmosfer çok iyiydi, bu maçı taraftarla birlikte kazandık demeliyim. Her zaman pozitif her zaman yanımızdaydı onlar. Bizim onlardan isteğimiz bu. Ne onları üzeceğiz ne de kendimiz üzüleceğiz. Allah’ın izniyle bu bir başlangıç olsun. Koyduğumuz hedefin daha başındayız, Allah’ın izniyle böyle devam edeceğiz. Hiç kimseyi üzmeden biz de üzülmeden ligi iyi bir yerde bitireceğiz inşallah.”

“GOL YEMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİK”

Gol yemeyi ve puan vermeyi hiç düşünmediklerini dile getiren Selim Ay, şöyle konuştu:

“Çok istiyorduk maçtan önce de maç anında da tabi ki belli bir süre sonra o stres zorluyordu ama orada tecrübenin devreye girmesi gerekiyor. Sonuçta profesyoneliz sakin kalmak da gerekiyor. Çok istedik 10 kişi kaldıktan sonra kendi aramızda da hep saha içinde konuştuk. Böyle bitireceğiz gol yemeden bitireceğiz ne olursa olsun diye. O an bazen taktik sistem değil de ruh devre giriyor. Bütün takım arkadaşlarımın hepsinden Allah razı olsun. Herkesin emeğine, ayağına sağlık, yüreğine sağlık. Gol yemeyi hiç düşünmedik, puan vermeyi düşünmedik. Nitekim de daha sonra ikinci golü bulup rahatladık ve maçı kazandık.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.