Konyasporlu oyuncu Jonsson: “Mücadele anlamındaki çıkışımızı devam ettirdiğimiz için mutluyuz”

Konyasporlu oyuncu Jonsson: “Mücadele anlamındaki çıkışımızı devam ettirdiğimiz için mutluyuz”
Kayserispor karşısında takımının ikinci golünü kaydeden Konyasporlu oyuncu Jens Jonsson, sezon başından bu yana her hafta yükselen bir performansa sahip olduklarını ve bunu da galip gelerek devam ettirdiklerini söyledi.

Deplasmanda oynadıkları Kayserispor karşısında takımının ikinci golünü kaydeden Konyasporlu oyuncu Jens Jonsson, sezon başından bu yana her hafta yükselen bir performansa sahip olduklarını ve bunu da galip gelerek devam ettirdiklerini söyledi.

Yeşil Beyazlı takım oyuncusu Jens Jonsson, deplasmanda karşılaştıkları ve Konyaspor’un 2-0 galip geldiği mücadeleye ilişkin, “Çok iyi mücadele ettik ve bu mücadelemizin karşılığını da aldığımıza inanıyorum. İyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğumuzu bu maçta bir kez daha gösterdik. Sezon başından bu yana oynadığımız her maçı kazanabilecek durumdaydık. Ama anlık hatalarla puanlar kaybettik. Bu maçta saha içerisinde kontrol tamamen bizdeydi. Goller bulduk. Üstünlüğümüzü maç boyunca devam ettirdik ve önemli bir galibiyet aldık. Oyun ve mücadele anlamındaki çıkışımızı bu maçla devam ettirdik. Mutluyuz. Gol attığım için ayrıca mutluyum. İşimiz bitmiş değil. Daha oynayacağımız birbirinden zorlu ve önemli maçlar bizi bekliyor. Amacımız Atiker Konyaspor’u sıralama olarak en iyi yerde tutmak. Bunun için çalışıyoruz. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.