Konyaspor’u Kader Maçları Bekliyor

Konyaspor’u Kader Maçları Bekliyor
Konyaspor’un zirve iddiasını sürdürebilmesi ve sıralamadaki yerini koruyabilmesi için ligde üst üste oynayacağı 5 maç büyük önem kazandı. Yeşil-beyazlılar bu 5 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacak

Konyaspor’un zirve iddiasını sürdürebilmesi ve sıralamadaki yerini koruyabilmesi için ligde üst üste oynayacağı 5 maç büyük önem kazandı. Yeşil-beyazlılar bu 5 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacak. Zorlu fikstürde ilk olarak yarın deplasmanda erteleme maçında Başakşehir ile karşılaşacak Anadolu Kartal’ı bu maçın 5 gün sonrasında ise 27 Şubat Pazar günü yine deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Konyaspor kendisi gibi üst sıralar için mücadele veren Başakşehir ve Alanyaspor maçlarından en az kayıpla çıkmak istiyor.

Konyaspor bu iki maçın ardından bu dönemdeki tek iç saha maçı olan Galatasaray karşılaşmasını oynayacak. Galatasaray maçı sonrasında milli arada dinlenme fırsatı bulacak yeşil-beyazlılar zorlu maç takviminde daha sonra ise 13 Mart’ta Kayserispor, 20Mart’ta ise Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.